VELIKI TRANSFER

Belgijski vratar potpisao za saudijski Al-Qadsiah. Još jedna europska zvijezda odlazi u Arabiju

Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS
FILE PHOTO: World Cup - UEFA Qualifiers - Belgium Press Conference
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
Euro 2024 Qualifier - Group F - Belgium v Azerbaijan
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
FILE PHOTO: Pre Season Friendly - VfL Wolfsburg v Brentford
11.06.2024.
u 04:00
Belgija će na EURO-u igrati u skupini E zajedno s reprezentacijama Slovačke, Rumunjske i Ukrajine. Belgija je očigledni favorit za prvo mjesto i prolazak u osminu finala, a tamo će im se sigurno pridružiti i drugoplasirana momčad
Pogledaj originalni članak

Vratar belgijske nogometne reprezentacije Koen Casteels (31) karijeru će nastaviti u redovima novog saudijskog prvoligaša Al-Qadsiaha. Casteels je posljednjih devet sezona branio za Wolfsburg, a u Saudijsku Arabiju seli kao slobodan igrač bez odštete.

Belgijski vratar je za klub, koji je u vlasništvu Saudi Aramca, državne naftne i plinske kompanije, potpisao ugovor na tri godine. Belgijski izbornik je Casteelsa" nedavno imenovao za prvog belgijskog vratara na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Do sada je na belgijskim vratima sakupio 10 nastupa.

Belgija će na EURO-u igrati u skupini E zajedno s reprezentacijama Slovačke, Rumunjske i Ukrajine. Natjecanje u grupnoj fazi otvorit će ogledom sa Slovačkom 17. lipnja. Potom će zaigrati s Rumunjskom 22. lipnja, a cijelu priču zaključiti utakmicom s Ukrajinom 26. lipnja. Belgija je očigledni favorit za prvo mjesto i prolazak u osminu finala, a tamo će im se sigurno pridružiti i drugoplasirana momčad.

VIDEO Gvardiol je miljenik publike u Njemačkoj. Izazvao je euforiju među navijačima

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.