Transferi

Bellamy odbio sve zbog drugoligaša Cardiffa

Foto: 'TOBY MELVILLE'
Bellamy odbio sve zbog drugoligaša Cardiffa
17.08.2010.
u 17:30
Napadač Manchester Cityja Craig Bellamy (na slici) odbio je ponude brojnih europskih klubova te će sljedeću sezonu vjerojatno provesti na posudbi u Cardiffu, engleskom drugoligašu.
Pogledaj originalni članak

Brazilski napadač Geovanni raskinuo je ugovor s Hull Cityjem te potpisao dvogodišnji ugovor s MLS ligašem San Joseom.

Čelnici Milana poslali su ponudu za napadača Marseillea Hatema Ben Arfu, a u suprotnom smjeru poslali bi Jana Klaasa Huntelaara.

Nakon novog propusta Arsenalova vratara Manuela Almunije u utakmici protiv Liverpoola, čelnici kluba opet su aktualizirali dolazak Marka Schwarzera, vratara Fulhama. Topnici su jučer poslali ponudu od 2,5 milijuna funti.

Engleski reprezentativac i član Tottenhama Jermaine Jenas blizu je odlaska iz Londona, a njegov menadžer na stolu ima ponude Juventusa, Sampdorije, Milana i Galatasaraya.

Čelništvo Liverpoola objavilo je da Javier Mascherano sigurno ostaje u klubu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
17:38 17.08.2010.

Bellamy odbio sve zbog drugoligaša Cardiffa jer smatra ukoliko se repka Albiona ponovo sretne sa repkom Hrvatske sa tog nivoja če imati največe šanse da ga Capello pozove kada če uvježbavati nove varijante sa igračima slabije kvalitete jer najboljim Englezima se baš ne igra protiv vanka World Cup ekipa..

DA
dario2612
18:30 17.08.2010.

ovaj Janez je toliko opsjednut s Hrvatskom, ne zna čak ni da Bellamy nije englez nego velšanin. po njegovim komentarima čvjek bi pomislio da je Slovenija prvak svijeta i da imaju 4 predstavnika u ligi prvaka, a ustvari su na manjoj razini od bilo koje hrvatske županije

EU
EuroAzija
20:07 17.08.2010.

S obzirom da je Cardiff već od cijele Slovenije, jasna je zavist Slovenca, pardon promutiranog Zagorca. Navodno je korak vrlo blizu, Slovenija će uskoro i službeno postati Sjeverno Zagorje.