NE ZNA SE IZNOS

Belupo kaznio igrače, došli Gal i Jambrušić

Foto: Marko Lukunić
Belupo kaznio igrače, došli Gal i Jambrušić
18.09.2009.
u 16:01
Kako nam je rekao sportski direktor Slaven Belupa Rajko Magić, svi igrači koji su nastupili na utakmici 6. kola s Dinamom u Zagrebu, u kojoj su poraženi 6:0 te članovi stručnog stožera, novčano su kažnjeni prema klupskom pravilniku, no nije želio otkriti točan iznos kazne.
Pogledaj originalni članak

Također nas je obavijestio da dvojica bivših igrača koprivničkog prvoligaša, Igor Gal i Krunoslav Jambrušić, koji su se vratili među farmaceute nakon igranja u Turskoj, odnosno Grčkoj, još nisu registrirani za Slaven Belupo.

Naime, Jambrušić je na arbitraži s grčkim klubom, dok se za Gala čeka potrebna dokumentacija, koja bi ovih dana trebala stići u HNS. Dotad će obojica igrati prijateljske utakmice za farmaceute.

O ODNOSIMA DVIJU ZEMALJA

Ugledni crnogorski profesor nakon rezolucije o Jasenovcu poslao emotivnu poruku Hrvatskoj: 'Zagrebe, oprosti!'

Sada je trenutak da poručimo novim generacijama hrvatskih političara, da pri donošenju odluka o eventualnom sprječavanju Crne Gore na putu ka Europskoj uniji, konzultiraju umirovljene kolege koji bi im, sasvim izvjesno, mogle objasniti zašto se ne bi smjelo nasjesti na provokacije Vučićevih marioneta, koje su trenutno instalirane na nekim od najznačajnijih državnih funkcija u Crnoj Gori, poručio je Vojinović

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.