na jedan dan kako bi bio na fešti svoga sina

Ben Haim napustio reprezentaciju

Foto: 'JACK GUEZ'
Ben Haim napustio reprezentaciju
08.10.2010.
u 18:11
Izraelski reprezentativac Tal Ben Haim (28) iz engleskog West Hama napustio je reprezentaciju na jedan dan kako bi u Londonu prisustvovao tradicionalnoj židovskoj ceremoniji brit mili, za svoga osam dana staroga sinčića.
Pogledaj originalni članak

U petak se vratio u Tel Aviv, te bi trebao biti u sastavu, iako nije posve spreman. Posljednju utakmicu za "čekićare" odigrao je još 21. rujna protiv Sunderlanda i od tada je bio ozlijeđen. Izraelci su u strogoj izolaciji i u njihov hotel ne smiju dolaziti članovi obitelji, te djevojke i zaručnice igrača.

Fernandezovu selekciju raspored nije mazio pa već u utorak gostuje kod Grka u Pireju. Izgubi li obje utakmice u četiri dana, Francuzova misija u Izraelu bit će završena. Inače, danas se u Tel Avivu očekuje povremena kiša, a temperatura zraka najviše bi se trebala popeti do 26 stupnjeva.

Do petka je prodano nešto više od 20.000 ulaznica za utakmicu, ali ipak se očekuje 30-tak tisuća gledatelja. U Tel Avivu je prošli tjedan već bio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je s Lyonom ovdje pobijedio Hapoel u Ligi prvaka na stadionu Bloomfield.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.