Lega A Basket

Benetton poražen u produžetku

Foto: AFP
Benetton poražen u produžetku
22.05.2010.
u 20:30
Sve tri subotnje utakmice četvrtfinala doigravanja talijanskog košarkaškog prvenstva otišle su na stranu domaćina, pa su tako Montepaschi Siena, Cantu i AJ Milano došli na korak do prolaska u polufinale.
Pogledaj originalni članak

Naime, sve su tri momčadi upisale drugu pobjedu u serijama, te im nedostaje još jedan uspjeh za plasman među posljednja četiri. Na rubu ispadanja su, pak, Benetton, Canadian Solar Bologna, odnosno Montegranaro.

Najzanimljivije je bilo u Sieni gdje je Benetton pokazao kudikamo više u odnosu na prvu utakmicu. Montepaschi je tada slavio 118-79, a do nove pobjede, ove subote, stigao tek u dodatnom vremenu. Bilo je 99-88 uz sjajnu igru Davida Hawkinsa (28 minuta, 26 poena, 7/8 iz igre, 10/10 bacanja).

Za Benetton, kojeg s klupe vodi nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije Jasmin Repeša, 22 poena ubacio je Bobby Dixon. Sandro Nicević i Davor Kus odigrali su svaki po 26 minuta. Centar Nicević postigao je osam koševa, uz četiri skoka i tri asistencije, a playmaker Kus 12 poena, te im je dodao dvije asistencije.

Lega A Basket, četvrtfinale (druge utakmice):

Montepaschi Siena - Benetton 99-88, produžetak

Montepaschi Siena  vodi u seriji 2-0

Armani Jeans Milano - Montegranaro  67-65

Armani Jeans Milano vodi u seriji 2-0

Cantu - Canadian Solar Bologna 74-68

Cantu vodi u seriji 2-0

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.