Gotovo je

Berlusconi: Prodali smo Ibrahimovića i Thiaga Silvu u PSG!

Foto: Reuters
Berlusconi: Prodali smo Ibrahimovića i Thiaga Silvu u PSG!
12.07.2012.
u 22:06
Već ranije za 26 milijuna eura kupili Ezequiela Lavezzija, a najveća želja i dalje im je hrvatski razigravač Luka Modrić
Pogledaj originalni članak

Talijanska Gazzetta delo Sport piše da je francuski doprvak PSG dovršio transfer Ibrahimovića i Thiaga Silve. Tu informaciju potvrdio im je i predsjednik Milana Silvio Berlusconi.

- Prodao sam Ibrahimovića i Silvu u PSG! Transferom ćemo uštedjeti 150 milijuna eura u samo dvije godine - rekao je Berlusconi.

Prema pisanju talijanskih medija, Ibrahimović je potpisao trogodišnji ugovor, a po sezoni bi trebao zarađivati 12,5 milijuna eura. Thiago Silva je potpisao petogodišnji ugovor, a zarađivat će 6 milijuna eura po sezoni.

PSG tako postaje sve jači i njihove ambicije sve su veće. Već ranije za 26 milijuna eura kupili Ezequiela Lavezzija, a najveća želja i dalje im je hrvatski razigravač Luka Modrić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DR
dragogera
09:40 13.07.2012.

polako od slavnog milana ostaje samo ime.dok se rijesavanje ibre jos i moze protumaciti kao poslovan potez,prodavanje silve je totalna glupost.

SV
sven222
10:00 13.07.2012.

najveća želja i dalje im je hrvatski razigravač Luka Modrić. ___________________________________________________________ dajte više!!!!!!! da ium je najveća želja već bi ga kupili...što vi mislite da je Milano Ibrahimovića pustio za krumpir...pa koliko onda on vrijedi ako Modrić vrijedi 50 mil.eura