ZAMALO PODBACILI

Bijesni Reja održao lekciju Hajdukovcima

Foto: Pixsell
Bijesni Reja održao lekciju Hajdukovcima
23.09.2009.
u 20:03
Nemam komentara - rekao je bijesni trener bijelih Edoardo Reja, koji je igrače odmah iz svlačionice potjerao u autobus i ondje im očitao bukvicu.
Pogledaj originalni članak

Hajduk ide dalje. Mislili su hajdukovci, prošlogodišnji finalisti kupa, da će se samo prošetati Lipikom, ali su naišli na tvrd orah. Lipičanima je pripalo prvo poluvrijeme koje je završeno rezultatom 3:1 i koje će u tim krajevima dugo pamtiti, a bijelima drugo poluvrijeme za konačnih 5:3.

 - Nemam komentara - rekao je bijesni trener bijelih Edoardo Reja, koji je igrače odmah iz svlačionice potjerao u autobus i ondje im očitao bukvicu.

Više od tri tisuće gledatelja iz cijele Slavonije, ali i tristotinjak torcidaša, uživalo je u pravom nogometnom paklu navijajući za svoje miljenike u utakmici 1. kola Hrvatskoga kupa. Trener bijelih poštedio je glavne igrače, a šansu pružio Čopu, Smoji, Tičinoviću i Jertecu, što je poljuljalo brod, ali ne i slomilo. Lipičani su nastupili u standardnom sastavu, odlična je to momčad koja je u dvije godine promijenila dvije lige i zaustavila se u 3. HNL - istok.

Pogodak za dobrodošlicu je Splićanima zabio Lipičanin Dario Šimunović u 24. minuti. Šimunovićevo djelo slobodno se može prozvati eurogolom, jer je zabio s dvadesetak metara.

 - Dogovorili smo se da igramo opušteno i pružimo jak otpor Hajduku. No, tjelesno smo pali u drugom dijelu jer nam je to bila četvrta utakmica u 15 dana. Presretni smo što smo bijelima bili dostojni suparnici - rekao je lipički junak Dario Šimunović.

Još jednim pogotkom Šimunovića (opet s 20 metara) te potom golom mladog Tomislava Baltića domaćin je poveo s 3:1. Već početkom drugog poluvremena, nakon bitnih izmjena, Hajduk se probudio iz sna, a posebice Ibričić koji je zabio tri gola zaredom.

 - Dali smo sve od sebe, u prvom smo poluvremenu apsolutno dominirali i izbacili Splićane iz ritma - rekao je Krešo Poleti, trener Lipika.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ID
in_da_banana
21:16 23.09.2009.

derbi treće lige :))))

JA
jarac
07:55 24.09.2009.

slobodanko: nezna se tko je više bjesan, Reja sto je hajduk gubio 3-1 ili ti što hajduk nije ispao, ali sva sreća što smo mi bili na licu mjesta pa možemo dvjedočiti da lažete kao i obično, reja je rekao dečkima na poluvremenu da se golovi nisu mogli braniti ali da u drugom poluvremenu moraju preokreniti rezultat, tako je i bilo, pa je dotični na kraju izjavio da je ponosan na svoje igrače, dakle slobodanko: u laži su kratke noge.

ZA
zac38
16:00 24.09.2009.

ha,ha, ponosan na igrače profesionalce koji moraju dobiti penal od sudaca da bi mogli pobijediti poštare i prodavače, ha,ha...