JOSE MOURINHO:

Bili smo toliko sjajni da nisam osjetio ni uobičajeni pritisak Anfielda

Foto: Reuters/PIXSELL
Bili smo toliko sjajni da nisam osjetio ni uobičajeni pritisak Anfielda
08.11.2014.
u 16:52
- Oduševljen sam i s momčadi i s igrom, no još nemamo trofeje, a nijedan tim ne ulazi u povijest bez toga - rekao je Mourinhov.
Pogledaj originalni članak

Chelsea je stigao do pobjede na Anfieldu unatoč zaostatku od 0:1 već nakon devet minuta. Bila je to čvrsta utakmica koja je pokazala mnoge boljke koje ima Liverpool. Naravno da je to sve oduševilo Josea Mourinha jer nema niti jedan poraz u prvenstvu.

- Tko god dođe na Anfield mora biti sretan i samo bodom, no moji igrači se s tim nisu slagali. Zaista sam zadovoljan. Ovaj put čak nisam ni osjetio uobičajeni pritisak s tribina jer smo bili sjajni. Posebno moram izdvojiti Ramiresa i Fabregasa - rekao je u dahu Mourinho te nastavio:

- Sezonu 2004/2005 počeli smo pobjedama, a završili ju naslovom prvaka. Ovo je nova momčad, nova era Chelseaja. Oduševljen sam i s momčadi i s igrom, no još nemamo trofeje, a nijedan tim ne ulazi u povijest bez toga.

Naravno, suce ovaj put nije spominjao jer su ga spasili, Liverpool je trebao dobiti jedanaesterac nakon Cahillova igranja rukom. Zato je Brendan Rodgers taj detalj spomenuo.

- Jako smo puno radili u utakmici tako da nam treba odluka suca kad je stvar očita. Bio je čisti jedanaesterac. Bio sam jako razočaran jer su igrači dali sve od sebe. Zaslužili smo barem bod. U ovakvim trenucima treba vam sreće, ali mi je nismo imali. Bio je težak tjedan, no moramo puno raditi te po mogućnosti vratiti ozlijeđene igrače natrag u igru. Ne postoji čarobna formula, ali imam briljantnu skupinu igrača. Bit ćemo potpuno spremni nakon reprezentativne stanke - rekao je trener Liverpoola.

>> Chelsea preokretom na Anfieldu učvrstio prvo mjesto! Lovren igrao cijeli susret

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.