Vardyju novi ugovor

Bilić napokon 'probudio' napadačku zvijezdu, a čelnici je žele prodati

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters
West Ham - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters
West Ham - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters
West Ham - Liverpool
05.01.2016.
u 20:05
Ako dođe kupac koji je spreman platiti 24 milijuna eura prodat će Carrolla.
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić imao je mnogo teškoća u svom West Hamu protekla dva mjeseca zbog ozljeda igrača, no ako ga je nešto posljednjih dana moglo obradovati onda je to bio povratak u formu Andyja Carrolla.

Visoki napadač konačno je počeo tresti mreže, a u posljednja dva susreta u Premiershipu (Southampton i Liverpool) zabio je dva gola. Ujedno, West Ham je u tim susretima prekinuo niz od osam utakmica bez pobjede.

No, ono što sigurno neće obradovati Bilića jest vijest kako su klupski čelnici u zimskom prijelaznom roku spremni prodati povremenog engleskog reprezentativca za 24 milijuna eura. Prvi u redu zainteresiranih su Sunderland i Newcastle koji se bore za ostanak u Premiershipu. 

Dodajmo i kako je hrvatski stručnjak početkom sezone branio Carrolla kad ga se u medijima prozivalo za nesportski život i česte noćne izlaske. 

- Bio je ozlijeđen kada sam došao ovdje, ali u ovih šest do osam tjedana radio je naporno i to kao veliki profesionalac pa sada očekujemo beneficije od toga. Čuo sam priče o Carrollovim izlascima ali, otkako sam ovdje, izišao je samo nekoliko puta, no svi igrači izlaze – branio ga je tada Bilić.

A hit engleskog prvenstva, Leicester City, čini sve kako bi što dulje u svojim redovima zadržao sjajnog napadača Jamieja Vardyja. Britanski mediji pišu kako će u siječnju ponuditi 28-godišnjem napadaču novi ugovor, po kojem bi mu godišnja plaća porasla sa 2,8 na 6 milijuna eura.

>>Ova vijest pokvarila je Biliću raspoloženje nakon trijumfa nad Liverpoolom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.