CHELSEA OSRAMOTIO CITY

Bilićev West Ham deklasirao Blackburn, a o ovim Payetovim golovima će se pričati

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
21.02.2016.
u 19:00
U osmini finala FA kupa zabio je Payet dva gola i asistirao za jedan. Chelsea je pak pobijedio Manchester City 5:1, a Tottenham je kod kuće posrnuo od Crystal Palacea (0:1)
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić i njegov West Ham pobijedili su Blackburn 5:1 na Ewood Parku i plasirali se u četvrtfinale FA kupa! Velik je to uspjeh za momčad iz istočnog Londona i naš bivši izbornik može biti više nego zadovoljan.

Posebno jer su domaći vodili 1:0 od 20. minute i pogotka Bena Marshalla, no samo šest minuta kasnije je Victor Moses izjednačio i postavio stvari na početak.

Kasnije će se pokazati, žuti karton Chrisa Taylora u 35. minuti vrlo je bitan za tijek susreta. Naime, Dimitri Payet maestralno zabija iz slobodnog udarca nakon tog Taylorova prekršaja i od 36. minute West Ham ima 2:1 na poprilično teškom gostovanju, bez obzira što je riječ o trenutnom drugoligašu.

Svjestan da sad ima sve u svojim rukama, Bilić uvodi Oxforda i Songa te pojačava sredinu i uz Emenikea u napadu traži od svojih nogometaša strpljivost. Domaći su svim silama pokušavali preokrenuti sve što se dalo preokrenuti, a prilikom jedne kontre Taylor čini prekršaj i Blackburn ostaje sa samo deset igrača na travnjaku.

U takvoj situaciji bilo je još lakše provesti zamisli trenera Bilića i Emenike zabija u 64. za 3:1. Kad je Kouyate dobio crveni karton u 75. minuti, činilo se da bi moglo biti "klimavo", ali Emenike u 85. zabija za 4:1 nakon asistencije Payeta, koji još postavlja u 90. konačnih 5:1.

Sjajna forma još sjajnijeg Francuza vodi West Ham prema velikim uspjesima u ovoj sezoni!

Pobijedio je 5:1 i Chelsea, ali protiv Manchester Cityja. Osvetilo se Manuelu Pellegriniju što je poslao na Stamford Bridge "šareni" sastav. Također, Tottenham je razočarao kod kuće i pobijedio je 1:0 Crystal Palace.

REZULTATI:

Blackburn - West Ham 1:5
Tottenham - Crystal Palace 0:1
Chelsea - Manchester City 5:1

>> Slaven Bilić na ljeto dovodi jednog od najboljih igrača svijeta

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:21 21.02.2016.

bravo Slavene!!

KA
kajinx
21:45 21.02.2016.

Majur10: Javor je bolji.

JO
jovanovic
23:13 21.02.2016.

ti si garant matija babic hahahaha