Jerko Leko

'Bilo bi lijepo da mi u životopisu piše - igrao za Chelsea'

Foto: AFP
'Bilo bi lijepo da mi u životopisu piše - igrao za Chelsea'
19.01.2010.
u 15:09
Uskoro će se znati kamo ću, ali želim igrati i vratiti se u reprezentaciju. U Chelseaju bi bilo super, ima i drugih koji bi me doveli kao zamjenu za nekoga, ali to ne želim.
Pogledaj originalni članak

Nakon kratkog zatišja otočki mediji ponovno spominju Jerka Leku kao igrača koji bi se brzo mogao doseliti u London. Ne u Tottenham ili Arsenal koji već imaju Hrvate nego u Chelsea. Vodeći klub Premierlige traži zamjenu za Essiena koji se ozlijedio. Još se ne zna kolika će mu biti stanka, pa bi Carlo Ancelotti mogao posegnuti za zamjenom.

- Talijan koji mi je pomogao da dođe u Monaco preporučio me Ancelottiju, no ne nadam se previše. Naravno, bilo bi lijepo da mi u životopisu piše kako sam igrao za Chelsea. Samo, na sve to gledam objektivno, nije baš izvjesno da bi se to moglo dogoditi. Ipak nisam igrao, nisam u natjecateljskoj formi. Tek sam ju malo podignuo proteklog vikenda, odigrao sam 90 minuta za drugu momčad Monaca - javio je Jerko Leko iz sunčane Kneževine s ugodnih 16 Celzijevih stupnjeva.

Uživa tamo i Damir Jozić, Lekin menadžer. Dakle, nekakav rasplet se nazire.

- Sigurno je da želim ići. Ima još nekih klubova koji traže zamjene za svoje igrače, ali to me ne zanima, želim u klub u kojem ću igrati, izboriti se ponovno za reprezentaciju. Postoje zanimanja iz Engleske i Njemačke, čekam da vidim kako će se to razviti. Stoji ponuda moskovskog Dinama i još nekih Rusa, ali kod njih je prelazni rok dulji pa imam vremena - kaže Leko koji bi se rado vratio u Bilićevo jato iz kojeg je ispao.

- Nije me bilo na zadnjim akcijama. Razgovarao sam s izbornikom, rekao mi je da moram igrati u klubu, i to je normalno. Zato i tražim klub u kojem ću igrati, ovakve situacije u kakvoj sam u Monacu, dosta mi je - zaključio je Leko.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.