PAUL POGBA

Bio je najskuplji nogometaš svijeta, a onda je doživio potpuni krah: 'Još uvijek nisam gotov'

Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
FILE PHOTO: Serie A - Juventus v Cremonese
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
FILE PHOTO: Europa League - Semi Final - First Leg - Juventus v Sevilla
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
FILE PHOTO: Serie A - Juventus v Lecce
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
FILE PHOTO: Serie A - Juventus v Cremonese
02.07.2024.
u 14:15
"Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam izgradio u mojoj profesionalnoj igračkoj karijeri oduzeto. Kao posljedica najavljene odluke, žalit ću se pred sudom arbitraže za sport" komentirao je Pogba nakon saznanja kazne za doping.
Pogledaj originalni članak

Nekada najskuplji nogometaš svijeta i velika zvijezda Paul Pogba u intervjuu za SkySports Italia komentirao je svoju suspenziju. "I dalje sam nogometaš. Želim se boraviti protiv ove, po mom mišljenju, nepravde. Pogba nije gotov. Pogba je ovdje i nemojte brinuti sve dok me ne čujete da kažem da je kraj. Imam nevjerojatnu želju da se vratim. Osjećam se poput dječaka koji želi biti profesionalni nogometaš. Treniram i radim sve što mogu da se vratim na teren" kazao je Pogba.

 

Podsjetimo, Pogba je suspendiran krajem veljače na četiri godine nakon što je pao na doping testu. U njegovoj krvi nađeni su tragovi DHEA, tvari koja povećava udio testosterona u krvi.

VEZANI ČLANCI:

"Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam izgradio u mojoj profesionalnoj igračkoj karijeri oduzeto. Kao posljedica najavljene odluke, žalit ću se pred sudom arbitraže za sport" komentirao je tada Pogba.

Pogba je 2016. srušio rekord i postao najskuplji igrač u povijesti nogometa kada je Juventus zamijenio Manchester Unitedom za 105 milijuna eura, dok ga sada ta cifra svrstava pod 14. najveći transfer u povijesti. Inače, to je Francuzu bio drugi period u Manchester Unitedu nakon što je već bio u akademiji "Crvenih vragova" od 2009. do 2012. Za Juventus je Pogba odigrao 190 utakmica, a za Manchester United 233.

 

Također je nastupao i za reprezentaciju Francuske za koju je odigrao 91 utakmicu, a najveći uspjeh u karijeri mu je osvajanje svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Hrvatske.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mikimouse12
14:19 02.07.2024.

Uvijek moze u Kustosiju ili Rudes