upropašten život

Bio je zvijezda Juventusa i igrao s Hrvatom, sada preživljava kao konobar: 'Siromašan sam, krivi su konji i žene'

Foto: Screenshot Twitter
Bio je zvijezda Juventusa i igrao s Hrvatom, sada preživljava kao konobar: 'Siromašan sam, krivi su konji i žene'
14.10.2022.
u 09:57
Svjedoci tvrde da se potpuno promijenio kada je stigao u Torinu, zavele su ga žene, novac, alkohol i kocka.
Pogledaj originalni članak

Nije prvi puta da netko od nogometaša doživi financijski krah i padne na dno, dogodilo se to Fabianu O'Neillu, bivšem igraču talijanskog giganta Juventusa, imao je sve, ali nije znao nositi se sa slavom. 

U redove 'stare dame' stigao je 2000. godine i dijelio svlačionicu s mnogim zvijezdama poput Van der Sara, Alessandra Del Piera, Zinedinea Zidanea, a jedno vrijeme je bio suigrač i našem Igoru Tudoru

Urugvajac je u karijeri zaradio milijune, ali danas nema ništa, radi kao konobar, a za sve okrivljuje spore konje i brze žene. 

 

 

- Ništa više nemam. Potrošio sam 14 milijuna eura. Tko je kriv? Krivi su spori konji i brze žene. Siromašan sam, ali opet sam sretan. Glavno je da obitelj i ja imamo nešto jesti. Pronašao sam nove prijatelje, one prave, a ne lažne koji su bili pored mene dok sam bio bogat. Moja je krivica. Žene su se zaljubljivale u moje pijano izdanje, a onda su pokušavale promijeniti me. Nitko me nije mogao promijeniti . Čak su mi nudili i pomoć psihologa. Od mene su bogatije i moje bivše žene - otvorio je dušu O'Neill.

Dok je nastupao za Perugiju i Cagliari, namještao je utakmice talijanske lige što je kasnije otvoreno priznao. Za Juve je odigrao tek 20 utakmica uz jedan pogodak u dvije sezone. 

Inače, danas mu je rođendan, rođen je 1973. godine.

Standings provided by Sofascore

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.