bez ‘spasitelja’

Bioenergetičar Bušelić neće biti uključen u stožer reprezentacije

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Bioenergetičar Bušelić neće biti uključen u stožer reprezentacije
12.05.2012.
u 11:47
Jedini kontakt Bušelića i reprezentacije bila je da su mu ponudili mogućnost da kupi ulaznice za EP!
Pogledaj originalni članak

Nema ništa od uključenja splitskog bioenergetičara Denisa Bušelića u stožer hrvatske reprezentacije. Sjećate ga se, to je onaj kojemu je Slaven Bilić, nakon sjajne igre u Turskoj, javno zahvalio na pomoći. Nije to bio uobičajen potez, rijetko kome se Bilić odmah nakon utakmice zahvaljivao, a da nije bio iz stožera ili momčadi. Bušelić je bio na raspolaganju kockastima, ali više nisu zainteresirani za njegove usluge.

- Nitko me nije zvao – rekao je Bušelić.

Dio reprezentativaca negativno je govorio o Bušeliću, Bilić mu je zahvalio i time otvorio raspravu je li im bioenergetičar zaista pomogao ili ne. No, stožeru se nije svidjelo što je Bušelić nakon Turske postao medijska zvijezda, zamjerili su mu pojavljivanje na TV-u i u tisku. Kao da bi i čuli za njega da nije bilo medija. Bušelićev rad otkrio je Večernji list, sjećate se one Dinamove partije protiv Reala u Maksimiru i njegova rada u vili Tina s igračima.

Na taj način Bilić je došao do Bušelića. Kasnije se pojavila priča da je za usluge splitskog bioenergetičara zainteresirana i Italija, ali ta informacija nije se pomaknula dalje od priče. No, tko zna, možda ga se izbornik Bilić sjeti za vrijeme Europskog prvenstva, pođu li stvari loše...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar madcap
madcap
12:28 12.05.2012.

Bioenergija? Bravo VL! Još malo pa očekujem da počnete propagirati i kreacionizam. Ostavite se nedokazanih hipoteza i likova koji zarađuju na nečemu ničim dokazanim i više nego upitnog postojanja, a o čemu ti isti imaju pojma točno koliko i vi. Prestanite se blamirati.

LE
lepiCane
13:29 12.05.2012.

Tako je! ovaj lik je obicni hohstapler koji je sam sebi placao oglase nakon utakmice s turskom! pa pola igraca nisu uopce htjeli razgovarat s njim(vjernici) tako da bi se dalo raspravljat o njegovoj pomoci! da je on ista vrijedio naravno da bi ga zvali! Yebote frajer plati novinaru koji ga onda jos i brani u clanku! Frajer je obicni \"Delboy\" koji je izmislio nekakav brend DB i sad prodaje maglu!

LE
lepiCane
13:31 12.05.2012.

Hahahah al ponudili su mu da kupi ulaznice! hahahaha a on se covjek ponadao da ce dobit koju džabe ulaznicu! a vidi ga na slici koda su mu sve lađe potonule! yebala ga bioenergija u dupe,sta sebe ne digne malo izgleda kao da se ukenjo!