novi max! Pedeseti broj na kioscima

Bioenergetičara iz Splita azzurri zovu za Euro

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Bioenergetičara iz Splita azzurri zovu za Euro
06.01.2012.
u 23:03
Bušelić priznaje da je pogođen što su ga pojedini igrači "prozvali, negirali i ismijali", jer im je samo želio pomoći.
Pogledaj originalni članak

U novom, pedesetom broju sportskog tjednika Max, otkrivamo kako se za Denisa Bušelića, bioenergetičara iz Splita koji je svojom energetskom pumpom pomagao nogometašima Dinama u prvoj utakmici protiv Reala, te Bilićevim vatrenima u Istanbulu protiv Turske, zainteresirala talijanska nogometna reprezentacija.

Izbornik Cesare Prandelli izrazio je spremnost da ga angažira za Euro 2012. Bilić je već prije naglasio da bi volio imati bioenergetičara na raspolaganju, no neki igrači javno su se ogradili od tih tretmana, što je prilično uzdrmalo Bušelića.

Njegov angažman za azzurre posebno bi bio apsurdan jer su Hrvatska i Italija u istoj skupini i vjerojatno će se između te dvije reprezentacije voditi presudna borba za ulazak (uz Španjolsku) u četvrtfinale.

Bušelić priznaje da je pogođen što su ga pojedini igrači "prozvali, negirali i ismijali", jer im je samo želio pomoći. Max u 50. broju otkriva i kako je bivši vatreni Mario Stanić kraj Ljubuškog sagradio službeno najljepši ranč u Hercegovini, nagrađen od Društva arhitekata. Iz Hercegovine donosimo i reportažu zbog čega s tolikim nestrpljenjem Hercegovci očekuju dolazak Dinama na pripreme u Međugorje.

Max predstavlja ljepoticu s TV ekrana Lorenu Nosić u potpuno nepoznatom izdanju - kao ovisnicu o adrenalinu i brzinama. Lijepa Lorena prvakinja je Hrvatske u reliju! U Maxu pronađite i prvi nastavak serijala o najbrutalnijem boksaču svih vremena Mikeu Tysonu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TA
tapiros
12:36 07.01.2012.

Pomogao je Dinamu protiv Reala - kasnije Dinamo postaje najgora ekipa u povijesti Lige Prvaka. Pomogao je HR repki da postane brončana - kasnije se nismo niti plasirali na EP, a sada se uvijek provlačimo i mučimo... Mnogima pomaže, no za cjelovitu sliku potrebno je gledati sve što se dalje događa - a dalje se događaju neuspjesi! Pa Vi žmirite i živiti na kratkoj slavi.

DH
dalibor.hren
16:58 07.01.2012.

Koliko Bušelić plaća blesavim novinarima za samoreklamu?

XX
xxx66
18:29 07.01.2012.

.....Denisa Bušelića, bioenergetičara iz Splita koji je svojom energetskom pumpom pomagao nogometašima Dinama u prvoj utakmici protiv Reala, te Bilićevim vatrenima u Istanbulu protiv Turske ....................... A kako to da Buseliceva PUMPA nije pomogla Dinamu u svim ostalim utakmicama LP,pogotovo u zadnjoj? Sto se dogodilo sa njegovom bioenergijom u drugoj utakmici repke protiv Turske kad su neki igraci jedva hodali u drugom poluvremenu ? Lako je primitivnima soliti pamet............................