SLUŽBENO POTVRĐEN

Bišćan naslijedio Keka, Armada poručila: Nije dobrodošao!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Igor Bišćan
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Igor Bišćan
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Igor Bišćan
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
09.10.2018.
u 13:53
- Međutim, jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anorthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Igor Bišćan naslijedio je Matjaža Keka na klupi te preuzeo Rijeku.

Potvrdio je tu vijest hrvatski trener ciparskim medijima, istovremeno se ispričavajući ljudima u Anorthosisu što nije ispoštovao dogovor.

- Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjujuće situacije, na neki način me je sramota - rekao je Bišćan pa dodao: 

- Međutim, jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anorthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anorthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje i tamo ću nastaviti karijeru.

Kasnije je Bišćana potvrdila i Rjieka, no početak u novoj sredini neće mu biti nimalo lagan jer protiv njega su navijači.

- Nikada zaboraviti, nikada oprostiti. Igore, odlazi! Prvaci 98/99 - poruka je Kluba Navijača Armade na službenom Facebook profilu uz fotografiju prekriženog Bišćana u dresu Dinama.

Ne zaboravljaju Riječani očito 1999. kada je njihov budući trener neprimjereno proslavio gol za Dinamo protiv njih.

>> Pogledajte i kako se Rijeka oprostila od Keka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

KA
kajinx
14:05 09.10.2018.

Ne razumijem: ...1999. kada su remijem 1:1 protiv Osijeka u posljednjem kolu ostali bez naslova prvaka Hrvatske! Kakve veze ovo ima sa Bišćanom?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:01 09.10.2018.

Ide Armada utabanim stazama Torcide pa uskoro očekujemo podno Rujevice " karusel " !

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
14:19 09.10.2018.

KAKO ARMADA komentira 11-terac za Rijeku na toj utakmici protiv Osijeka !? Čist ko suza....hahahahaha.....Krečak digao zaleđe koje je bilo li-la tj. možda je možda nije....a čovjek digao odmah zastavicu čim je upućen ubačaj.....ma kakaju kao Torcida !!