u pidžami pio na Matejuški

Bivši igrač Hajduka pijan čupao suprugu i ugrizao ju: Prijeti mu godinu dana zatvora

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Bivši igrač Hajduka pijan čupao suprugu i ugrizao ju: Prijeti mu godinu dana zatvora
29.10.2021.
u 10:45
Državno odvjetništvo zatražilo je kaznu od godinu dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od tri godine uz liječenje od ovisnosti, što je i glavni uzrok problema, tvrdi njegova supruga
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv nekadašnjeg igrača Hajduka starije generacije, javlja Dalmatinski portal. Razlog je - obiteljsko nasilje.

Naime, početkom svibnja u vidno alkoholiziranom stanju u obiteljskom stanu nasrnuo je na suprugu nakon što mu je prigovorila da je u pidžami pio alkohol s društvom na Matejuški.

Kako piše spomenuti portal, prvo je bacio njene papire sa stola, a zatim je izvrijeđao, a između ostalog optužio je i da su im djeca bezvezna zbog njenog odgoja, a potom je i fizički nasrnuo na nju. Točnije, kada je supruga rekla da će nazvati policiju, počeo ju je čupati za kosu i više puta ju je udario u glavu te ugrizao za zglob, navodi se u optužnici. 

Državno odvjetništvo zatražilo je kaznu od godinu dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od tri godine uz liječenje od ovisnosti, što je i glavni uzrok problema, tvrdi njegova supruga. Vještak psihijatar utvrdio je kod okrivljenika ovisnost o alkoholu uz karakterne promjene, odnosno, postoji opasnost da će zbog alkohola u budućnosti počiniti teže kazneno djelo pa je preporuka obvezno liječenje ovisnosti.

Traži se i da sud produlji mjere opreza, zabranu približavanja, uspostavljanja ili održavanja veze te zabranu uhođenja ili uznemiravanja žrtve.

Priznao krivnju

Okrivljeni je kazao da su navodi prijave njegove supruge istiniti, no smatra da je opis događaja malo pretjeran. Bio je na proslavi Svetog Duje, malo su pojeli i popili. Kada se vratio kući, supruga mu je prigovarala da je pijanica i da se opet napio. On joj je kazao da prestane pričati i ne prigovara. Spori da je udario suprugu, a kaže da nije istina da je bacao stvari po dnevnom boravku. Drži da nema problema s prekomjernom konzumacijom alkohola. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar zagorac2
zagorac2
12:37 29.10.2021.

nema imena nigdje a sad si zamislite da je to neki Dinamovac kaj bi bilo, ime bi mu objavili u svim medijima na prvoj strani ali za ovoga nema imena, jadno

SI
sisavac
10:54 29.10.2021.

a koji muškarac nikad nije ugrizao ženu?! znam jednog djeda koji je na glasu da je u mladosti mnoge izgrizao!

DM
drazen.muhvic
14:37 29.10.2021.

Poznavajući naše sudstvo, naš mentalitet i općenito strogo crkveno patrijarhalni odnos prema ženama, ne gine joj 5 mjeseci zatvora uvjetno...