TRAGIČAN DOGAĐAJ

Bivši nogometaš (38) poginuo tijekom poplava u BiH. Pronađen pod ruševinama u zagrljaju sa ženom

Foto: Pixabay
Bivši nogometaš (38) poginuo tijekom poplava u BiH. Pronađen pod ruševinama u zagrljaju sa ženom
07.10.2024.
u 10:27
Jasmin i njegova supruga Irmela Čilić (32) bili su nerazdvojni i svi koji su ih poznavali tvrdili su da su bili primjer ljubavi i odanosti.
Pogledaj originalni članak

Jasmin Čilić, 38-godišnji bivši nogometaš Bih drugoligaša Klisa iz Buturović Polja, poginuo je sa svojom suprugom u razornim poplavama koje su pogodile Donju Jablanicu i nažalost odnijele mnoštvo života. Društvene mreže i BiH mediji opraštaju se tragično preminulog nekadašnjeg nogometaša koji je prerano skončao svoj mladi život. 

- FK Klis izražava sućut obiteljima, prijateljima i poznanicima svih žrtava u Buturović-Polju, Jablanici, Kreševu, Kiseljaku i Fojnici. U Buturović-Polju su među nastradalim i nestalim osobama naši dugogodišnji navijači, dok je poplava u Jablanici okončala život nekadašnjeg nogometaša FK Klis Jasmina Čilića - Žilija. Neka im je laka zemlja bosanskohercegovačka! Odgođene su sve utakmice planirane za ovaj vikend u cijeloj Bosni i Hercegovini. Pravovremeno ćemo objaviti sve informacije o nastavku natjecanja mladih kategorija i seniora - objavili su iz bh. drugoligaša. 

VEZANI ČLANCI:

Jasmin i njegova supruga Irmela Čilić (32) bili su nerazdvojni i svi koji su ih poznavali tvrdili su da su bili primjer ljubavi i odanosti. Zajedno su pronađeni ispod ruševina obiteljske kuće, tragično su preminuli zagrljeni. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TI
Tinček
14:24 07.10.2024.

Tragedija je kao na žalost i za mnoge druge. Ali kada sa 30 misliš da imaš život ispred sebe.. onda te snađe čudo okrutne prirode.

MI
mikimouse12
11:13 07.10.2024.

Ostali sto su poginuli su manje bitni nego gurac lopte i jos tamo u 2 lige neke lijeve lige?