Spremna je za SP

Blanka: Jača sam nego prije i pariška podloga mi je prihvatljiva

Foto: 'Tino Juric/PIXSELL'
Blanka: Jača sam nego prije i pariška podloga mi je prihvatljiva
07.07.2013.
u 23:15
- Želim se natjecati i dobar je to znak, tako da se radujem skorom Madridu i Monacu
Pogledaj originalni članak

Miting Dijamantne lige u Parizu otkrio je tko su favoritkinje u visu na svjetskom prvenstvu u Moskvi. To su Ana Čičerova, braniteljica naslova, nova američka nada Brigetta Barrett koja ove sezone ima skok preko 2,04 metra, te Blanka Vlašić. Njih tri jedine imaju do sada skok preko dva metra. No, tu će se još u nadmetanje za medalje ubaciti i druga Ruskinja, Svetlana Skolina.

Blanka je u Parizu završila kao treća, iza Čičerove i Barrett, sa preskočenih 1,98 metara.

- Drago mi je što sam imala dobar osjećaj i dobar ritam na natjecanju. Jača sam nego li prije i ova podloga mi je sada prihvatljivija. Još uvijek mi je svaka visina izazov, te se prekomjerno trošim na nižim visinama, na koje prije povrijede nisam ni obraćala pažnju\" - rekla je je Blanka, dodavši:

- Želim se natjecati i dobar je to znak, tako da se radujem skorom Madridu i Monacu - zaključila je Blanka, koja je svoju radost što je tu, što skače, što može, iskazala sa nekoliko plesnih točki nakon uspješnih skokova.

Blanka je u Parizu nastupila peti put ove sezone i na četiri je bila na postolju. Ima i dvije pobjede. To su i više nego dobri rezultati s obzirom na stanku od 21-og mjeseca.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.