DOGOVOR NA TRAVNJAKU

Blanka: Maradona mi je obećao ulaznice za River Plate– Boca

Foto: ''
Blanka: Maradona mi je obećao ulaznice za River Plate– Boca
25.10.2011.
u 18:35
– Odmah me prepoznao, čim me vidio, pokazivao je rukom skok u vis! Razgovarali smo na španjolskom – prepričava Blanka.
Pogledaj originalni članak

Blanka Vlašić i njezin stručni stožer završili su petodnevni posjet Dubaiju, a naša visašica tamo je odradila i nekoliko treninga. 

– U Dubaiju su dva stadiona s atletskom stazom. Odlučili smo se za onaj na kojem igraju i treniraju nogometaši Al-Wasloma koje trenira Diego Maradona. Na stadionu je i teretana koja nam odgovara po svim standardima, a našli smo i jedan manji hotel u blizini – rekao je Joško.

Blanka se upoznala s Malim Zelenim.

– Bilo je u početku problema jer je Maradona naredio da nitko ne smije unutar stadiona dok njegova momčad trenira. Kada nas je vidio, upoznali smo se, izmijenili nekoliko rečenica i potom je rekao da su za mene vrata stadiona uvijek otvorena – rekla je Blanka.

>> O čemu je hrvatska atletičarka razgovarala s nogometnom legendom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.