Miting u Göteborgu

Blanka se vratila i osvojila četvrto mjesto, Ana Šimić druga

Blanka se vratila i osvojila četvrto mjesto, Ana Šimić druga
15.02.2014.
u 22:44
U Göteborgu je trebala skočiti preko 1,94 metra kako bi imala normu za svjetsko dvoransko prvenstvo
Pogledaj originalni članak

Blanka Vlašić osvojila je tek četvrto mjesto na dvoranskom mitingu u Göteborgu preskočivši 1,90 metara. Blanka je propustila prve tri visine, ( 1,73, 1,78 i 1,82 cm), potom iz prve preskočila 1,86 i 1,90 metara. Onda je propustila visinu 1,92 metra i na kraju triput rušila na 1,94 metra. Ana Šimić osvojila je drugo mjesto sa preskočenih 1,94 metra, dok je prva bila Šveđanka Emma Green sa također preskočenih 1,94 metra. Kako je Ana za razliku od Emme imala jedno rušenje više osvojila je drugo mjesto.

- Izgorjela sam od želje. Cijeli tjedan čekala sam i čekala ovaj nastup i onda se emotivno ispraznila. Na visini 1,94 metra nisam mogla dobro ugaziti ta dva, tri posljednja koraka. Puno sam očekivala od ovog nastupa, a na kraju je ispao jako, jako siromašan rezultat - istaknula je Blanka Vlašić.

Posljednji nastup na otvorenome imala je prije sedam mjeseci, a posljednji put u dvorani nastupila je 13.ožujka 2010. godine.

- Nema druge, treba biti uporan i strpljiv. Ne smijem nikako odustati dok sve ne dođe na svoje mjesto. Težak je put do svjetskog vrha. Ne dolazi se tamo niti lako, niti jeftino - istaknula je naša visašica.

U Göteborgu je trebala skočiti preko 1,94 metra kako bi imala normu za svjetsko dvoransko prvenstvo. Posljednja prilika da izbori normu bit će nastup u Pragu, 25. veljače.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BJ
Ben Juda Talmudan
10:12 16.02.2014.

Preskočiće normu u Pragu,samo da bude zdrava.Vjerujem u nju i siguran sam da će nas još koji put razveselit sa medaljom.