miting u Bühlu

Blanka Vlašić: Brojke nisu bitne, radim na tome da se vratim na stare visine

Blanka Vlašić: Brojke nisu bitne, radim na tome da se vratim na stare visine
17.06.2014.
u 14:05
– Vraćam se s lijepim uspomenama i ponovno očekujem dobru atmosferu raspoloženih navijača, posebno Hrvata koji žive tamo – poručila je Blanka koja u Njemačku odlazi s preskočenih 198 centimetara u Oslu
Pogledaj originalni članak

Nakon osvojenog drugog mjesta na mitingu Dijamante lige u Oslu, Blanku Vlašić u četvrtak očekuje drugo natjecanje ove sezone. Skakački miting održava se u njemačkom Bühlu.

– Vraćam se s lijepim uspomenama i ponovno očekujem dobru atmosferu raspoloženih navijača, posebno Hrvata koji žive tamo – poručila je Blanka koja u Njemačku odlazi s preskočenih 198 centimetara u Oslu.

Taj joj rezultat daje puno pravo na optimizam, pogotovo jer je u Bühlu slavila i prošle godine i to s preskočena dva metra.

– Teško mi je još uvijek govoriti o brojkama i baviti se nekim velikim pompoznim najavama. Najvažnije je da skačem, da nižem natjecanja, da se ustaljujem u tehnici, vraćam samopouzdanje i stječem sve ono što mi je potrebno da se vratim na stare visine.

>>Perković pobijedila u bacanju diska, Blanka druga u skoku u vis, Šimić treća

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:48 18.06.2014.

daj nas prestani nasmijavat

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:07 18.06.2014.

Blanka draga si mi, ali mislim da ti više nećeš dostići rekorde kada si bila vladarica skoka u vis.....