Atletika

Blanki izvađeni konci, u ponedjeljak kreće s treninzima

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
Blanki izvađeni konci, u ponedjeljak kreće s treninzima
01.05.2012.
u 16:25
- Postoji i mogućnost da se Blanka ne oporavi do Londona. Nadam se da do toga ipak neće doći
Pogledaj originalni članak

Blanka Vlašić vratila se iz Londona gdje je bila na terapijama ahilove tetive kod dr Jovana Đurovića.

- Terapije su dobro prošle, a jučer su joj u Splitu skinuti konci od druge operacije - rekao je Joško Vlašić, Blankin otac i trener.

U Londonu se Blanka liječila s posebnim aparatom s kakvim se liječila i za vrijeme svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji prošle godine.

- Sa normalnim treninzima počinjemo u ponedjeljak. Računam ako sve bude u redu da će Blanka prvi nastup imati krajem lipnja. Do nastupa na olimpijskim igrama u Londonu trebala bi imati barem dva do tri nastupa - istaknuo je Joško Vlašić.

Postoji li mogućnost da se Blanka ne oporavi do Londona.

- Postoji i ta mogućnost. Nadam se da do toga ipak neće doći - istaknuo je Joško Vlašić.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.