SLIJEDI OSMINA FINALA

Bodo najveće iznenađenje konferencijske lige, Partizan dvaput svladao Spartu

Foto: Reuters
Bodo najveće iznenađenje konferencijske lige, Partizan dvaput svladao Spartu
24.02.2022.
u 23:15
Plasman dalje najuvjerljivije je izborio Leicester koji je slavio 3:1 kod danskog Randersa, a ukupno 7:2.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši praške Slavije,Vitessea, PSV-a, Bodo Glimta, Partizana, Marseillea i Leicestera plasirali su u daljnje natjecanje nakon uzvratnih susreta doigravanja za osminu finala Konferencijske lige

U Arnhemu je Vitesse pobijedio bečki Rapid 2:0 i nadoknadio poraz (1:2) iz Austrije. Sve je bilo gotovo u prvih 19 minuta kada su zabili Austrijanac Grbić i Slovak Bero.

Praška Slavija prije tjedan dana je slavila u Istanbulu s 3:2, a danas je u Pragu potvrdila prolaz istovjetnom pobjedom od 3:2 nad Fenerbahčeom.

Bodo Glimt je napravio jedino iznenađenje svladavši i u Norveškoj škotskog giganta Celtica s 2:0. U Glasgowu su Norvežani slavili s 3:1 i glatko prošli s ukupnih 5:1. Josip Juranović je ostao na klupi Celtica.

PSV je odigrao 1:1 i izbacio Maccabi u Tel Avivu nakon što su prvu utakmicu u Eindhovenu dobili Nizozemci s 1:0. Za Izraelce je nastupio  Stipe Perica.

Marseille je slavio u gostima kod azerskog Qarabaga s 3:0 i potvrdio prolaz nakon 3:1 pobjede iz prve utakmice. Duje Ćaleta-Car je odigrao cijelu utakmicu za Francuze.

Partizan je u Beogradu s dva gola Gomesa s Zelenortskih otoka svladao prašku Spartu s 2:1 i potvrdio prolaz s pobjedom 1:0 iz Češke. Plasman dalje najuvjerljivije je izborio Leicester koji je slavio 3:1 kod danskog Randersa, a ukupno 7:2. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.