TUTTOMERCATO

Bokšićev štićenik zabio je Cityu i Borussiji, pet klubova želi ga dovesti na ljeto

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Bokšićev štićenik zabio je Cityu i Borussiji, pet klubova želi ga dovesti na ljeto
17.03.2023.
u 14:24
Ofenzivac bijelih igra u odličnoj formi i sve se na Poljudu nadaju kako će biti glavni napadački adut na final fouru
Pogledaj originalni članak

Mate Antunović postao je pravi hit nakon što se upisao u strijelce protiv europskih velikana Manchester Citya i dortmundske Borussije. Mladi 19-godišnji junior Hajduka privukao je pozornost mnogih klubova prema pisanju specijaliziranog talijanskog portala Tuttomercato, a navodno je pet momčadi zainteresirano za Antunovića. 

Prema njihovim navodima radi se o Udineseu, nizozemskim uglednicima PSV-u i  AZ Alkmaar te Standard Liegeu i Young Boysima. Talijani navode kako je Mate štićenik legendarnog Alena Bokšića, bivši napadač Lazija i Juventusa njegov je nogometni agent koji će ga zasigurno dobro savjetovati u nastavku karijere. 

Antunović dolazi iz Otrić Seoca u Dalmatinskoj zagori, u Hajduk je stigao iz omladinske škole Jadran Luke Ploče. Polovicom prošle sezone izborio se za ozbiljniju minutažu u juniorima Hajduka, ali je zatim ozlijedio koljeno.

Oporavio se od ozljede i igra sjajno, mediji na čizmi ga vide kao najveću prijetnju AC Milanu u polufinalu juniorske Lige prvaka koja je na rasporedu 21. travnja u Nyonu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
blekpanther
14:43 17.03.2023.

Udinese, AZAlkmar, Standard i Joung Boys ako je to to onda ostani gdje jesi ili put pod noge i u Dinamo!