SPURSI U POLUFINALU

Bolton odustaje od FA kupa: Ne bismo se mogli nositi s tim

Foto: 'BEN STANSALL'
Bolton odustaje od FA kupa: Ne bismo se mogli nositi s tim
19.03.2012.
u 12:46
Od ponovnog igranja utakmice četvrtfinala FA kupa između Boltona i Tottenhama vjerojatno neće biti ništa.
Pogledaj originalni članak

Klasnićeva momčad, neslužbeno, povući će se iz natjecanja nakon što je Fabrice Muamba doživio srčani udar samo da se ne moraju ponovno vraćati na White Hart Lane i zbog toga neće doživjeti sankcije. Tako bi Tottenham prošao u polufinale protiv Chelseaja na Wembleyju.

– To su jako mladi dečki, praktički djeca. Kako bi se mogli nositi s povratkom tamo i sve to opet proći? – otkrio je engleskim medijima izvor blizak klubu.

Navodno je upitno i odigravanje subotnje utakmice protiv Blackburna, a sutrašnja protiv Aston Ville već je odgođena.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:48 19.03.2012.

pa jes, to zato sto je crnac i \"british\". da je neki hrvat ili srbin ili bugarin igrali bi im preko leseva, ne bi ni onu utakmicu prekinuli a kamo li odustali...ahahahaaa, englezi...i čast, ahahaaaa