novi transfer na pomolu?

Bomba iz Španjolske: Ademi napušta Dinamo? Za legendu su zainteresirani i engleski velikani

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Dinamo i Šibenik susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Susret Chelsea i Dinama u šestom kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: MarkoLukunic
Igra?i Dinama odlaze u London na utakmicu Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Igra?i Dinama zahvalili su vjernim navija?ima na grlenoj podršci u Salzburgu
14.01.2023.
u 18:00
Marca navodi i da su dva engleska kluba iz prve lige zainteresirana te da bi htjeli pojačati svoje vezne redove kapetanom Dinama.
Pogledaj originalni članak

Dobra igra u Ligi prvaka i domaćem HNL-u, ali i odlične predstave dinamovaca u dresu hrvatske nogometne reprezentacije na lanjskom mundijalu u Kataru, stvorilo je pravu gužvu na Maksimiru. Nakon što je otišao vodeći napadač Mislav Oršić, a priča se da je na izlaznim vraitma i vratar Dominik Livaković, u uglednim španjolskim sportskim novinama pojavila se informacija da stiže ponuda i za jednog od najdugovječnijih igrača modrih.

Kako piše Marca, španjolski prvoligaš Valencia htio bih u svojim redovima vidjeti 31-godišnjeg Arijana Ademija te su za njega spremni Dinamu ponuditi pristojnu svotu novca.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Susret Chelsea i Dinama u šestom kolu UEFA Lige prvaka

No, pitanje je hoće li klub iz Maksimira, ali i sam Ademi pristati budući da je u dresu Dinama odigrao više od 350 utakmica, a hrvatski prvak praktički mu je jedini za koji je igrao u seniorskoj karijeri.

Ipak, ovo mu je sjajna prilika da se u zrelijim godinama dokaže u ligi petice, no čini se da Španjolci nisu jedini zainteresirani. Planove bi im mogli pomrsiti premijerligaši koji u zimskom prijelaznom roku na raspolaganju imaju više novaca od Valencije.

Marca navodi da su dva engleska kluba iz prve lige zainteresirana te da bi htjeli pojačati svoje vezne redove kapetanom Dinama. Prema Transfermarktu njegova vrijednost procijenjena je u ovom trenutku na oko četiri milijuna eura.

DANIJELA DOLENEC, ZAMJENICA GRADONAČELNIKA ZAGREBA:

'Puno je društvenih i političkih aktera koji ne žele da uspijemo, velika je pažnja na nama i jako puno otpora'

Ako očekujemo izbore u redovitom roku, onda su oni još dovoljno daleko za konačne odluke. Ako se dogode izvanredne okolnosti, svi ćemo se brzo prilagoditi jer bi nam to bilo u interesu. Mi se ponašamo kao da će izbori biti redoviti i u procesu smo toga da konsolidiramo niz manjih stranaka i platforma u jedinstveni blok i to je za nas važan proces, kaže Danijela Dolenec

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
stefj
18:32 14.01.2023.

Nije problem u prodaji igrača, problem je u kupovinama, kojih sad niti nema. Ademiju, ako i ode, nek je sa srećom... U zadnje 2-3 godine nije doveden niti jedan dobar igrač, skauting je očito jako loš. Paše im i trener koji je protiv dovođenja novih igrača, sve je podređeno rasprodaji ko da nema sutra... Ajde, možda Boško Šutalo, no kako je stalno vani bio ozlijeđen, tako je i ovdje. Očito su ga Talijani "podvalili"... Gdje je onaj skauting koji je doveo Oršića iz Koreje i Petkovića iz 3. talijanske lige? Kupovina Drmića neusporedivo je lošija od one kupovine Gavranovića...

ZA
zagi101
09:38 15.01.2023.

Ademi je zasićen igrajući u Dinamu i to se vidi zadnjih pola godine. nek ide i proba u jačoj ligi, zadnja prilika

Avatar Darlboro2
Darlboro2
07:22 15.01.2023.

Najbesmisleniji su oni što po raznim portalima, FB itd. komentiraju kako je zaslužio da ide... Zašto je zaslužio? Dal' je itko zaslužio, a osobito Ademi? Nije tu nitko besplatno igrao... A njega se plaćalo i za vrijeme suspenzije.