"Noć škorpiona 6"

Borilački spektakl: Overeem, Goodridge i Sarkozi u Karlovcu

Foto: VL
Borilački spektakl: Overeem, Goodridge i Sarkozi u Karlovcu
07.01.2010.
u 16:40
Ljubiteljima slobodne borbe predstavit će se i najbolji domaći borci: Karlovčanin Neno Alilović i Dugorešanin Igor Mihaljević.
Pogledaj originalni članak

Veliki borilački spektakl očekuje Karlovčane 13. veljače u Školskoj sportskoj dvorani Mladost. Pod nazivom "Noć škorpiona 6", a u organizaciji zadarskog Scorpion Teama, održat će se osam ili devet borbi u slobodnoj borbi.

Uz ostalo, karlovački ljubitelji te beskompromisne i surove borilačke vještine moći će uživo vidjeti i neke vrlo poznate internacionalne borce. Štoviše, u glavnim borbama večeri suprotstavit će im se sve kvalitetniji i cjenjeniji domaći borci. Tako će u glavnoj borbi večeri Dugorešanin Igor Mihaljević odmjeriti snage s Kanađaninom Garyjem Goodridgem, pobjednikom K-1 Grand Prix natjecanja 2005. godine na Havajima. Karlovčanin Neno Alilović pokušat će svladati američkog borca Roberta Sarkozija. Među najglasovitijim gostima spektakla svakako su Nizozemci, braća Alistair i Valentijn Overeem, a Valentijn će nastupiti i u ringu protiv Zagrepčanina Emila Poljaka.

Snage će na karlovačkom ringu odmjeriti i ponajbolji srbijanski borac Aleksandar Radosavljević s Mađarom Attilom Veighom, a Dubrovčanin Kristijan Perak borit će se protiv Slovaka Matusa Laincza. Na rasporedu je još nekoliko borbi u kojima će se predstaviti članovi karlovačkog Shark Gyma. Protivnici još nisu poznati, no lokalni klub predstavljat će Mario Jagatić, Josip Matković i Mario Kuzmak. Priredbu će voditi atraktivna glumica Sonja Kovač.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.