DOBIO NAGRADU

Borna Ćorić je nova 'Zvijezda budućnosti'

Foto: Reuters/PIXSELL
Borna Ćorić je nova 'Zvijezda budućnosti'
03.11.2014.
u 19:38
- Nevjerojatan je osjećaj osvojiti ovu nagradu. Pogleda na listu dobitnika dovoljan je da se zaključi koliko je ovo veliko priznanje - rekao je 92. igrač svijeta koji će nagradu primiti na završnom Mastersu u Londonu.
Pogledaj originalni članak

Borna Ćorić (18) dobitnik je ATP-jeve nagrade "Zvijezda budućnosti". Nagradu dobiva najmlađi tenisač među Top 100.

– Nevjerojatan je osjećaj osvojiti ovu nagradu. Pogled na listu dobitnika dovoljan je da se zaključi koliko je ovo veliko priznanje – rekao je 92. igrač svijeta koji će nagradu primiti na završnom Mastersu u Londonu.

Nagradu su prije, između ostalog, dobivali Patrick Rafter, Marat Safin i Rafael Nadal, a zaobišla je Rogera Federera i Novaka Đokovića. Do prošle godine pobjednici su birani glasovanjem, dok se ove pobjednik bira po renkingu na ATP ljestvici.

>> Čilić s Đokovićem, Wawrinkom i Berdychom: 'To je skupina bombardera'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Markocrooo
00:30 04.11.2014.

bravo