PRIOPĆENJE NAVIJAČA

Boysi uoči AEK-a: Nalazimo se u jednom od najtežih trenutaka. Kanalizirat ćemo bol kroz podršku

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Boysi uoči AEK-a: Nalazimo se u jednom od najtežih trenutaka. Kanalizirat ćemo bol kroz podršku
14.08.2023.
u 19:52
'Znamo svi koliko je ova utakmica važna za naš klub I želja nam je kanalizirati bol, ljutnju i frustracije koje osjećamo u 90 minuta podrške našem klubu I igračima kako bi ostvarili pobjedu na terenu. Mi kao navijači moramo napraviti sve kako klub ne bi ispaštao zbog ove situacije!'
Pogledaj originalni članak

Dinamo sutra protiv AEK-a igra prvi susret 3. pretkola Lige prvaka, a mučna pozadina ove utakmice su neredi Ateni pri čemu je pritvoreno više od 100 osoba. Sud u Grčkoj odredio je istražni zatvor za svih 97 uhićenih Bad Blue Boysa, a glavni osumnjičeni za ubojstvo Michalisa su Hrvat, Albanac te tri Grka. 

Maksimir je u kratkom vremenu rasprodan za okršaj hrvatskog prvaka protiv AEK-a, čije nogometaše čuvaju jake policijske snage ispred hotela, odnosno bili su im pratnja pa putu do Maksimira. Bad Blue Boysi su se oglasili na društvenim mrežama prije sutrašnje utakmice. 

- S obzirom na svima poznate okolnosti, odlučili smo odgoditi planiranu rođendansku koreografiju na sutrašnjoj utakmici dok se naša braća ne vrate.

Sjever se trenutno nalazi u jednom od najtežih trenutaka u svojoj povijesti I želimo pozvati sve navijače Dinama sa svih tribina na zajedništvo i solidarnost koja nas je mnogo puta izvlačila iz teških situacija i vodila u najveće pobjede.

VEZANI ČLANCI:

Znamo svi koliko je ova utakmica važna za naš klub I želja nam je kanalizirati bol, ljutnju i frustracije koje osjećamo u 90 minuta podrške našem klubu I igračima kako bi ostvarili pobjedu na terenu. Mi kao navijači moramo napraviti sve kako klub ne bi ispaštao zbog ove situacije!

U okolici stadiona, kao i na samoj utakmici, u našim plavim kutijama skupljat će se donacije za pomoć našoj zatvorenoj braći - priopćenje je BBB-.a

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OT
otrovnijezik
20:16 14.08.2023.

Da ali im treba fer na sve moguće načine ovu utakmicu učiniti neugodnom, nelagodnom i nemogućom.

Avatar votum
votum
19:58 14.08.2023.

Triba li i Panatanaikosu uplatiti za perfektnu pravoslavnu prijevaru? :PPP