POČIVALA U MIRU

Braći Sahiti preminula majka: "Teško je nešto i napisati... kad izgubiš ono najvrednije u životu"

Foto: Facebook
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik i Hajduk susreli se u 21. kolu HT Prve lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
28.04.2022.
u 11:35
- S dubokom tugom i slomljenog srca, draga obitelj, prijatelji i ljubavnici, obavještavamo vas da je danas u 54. godini preminula moja majka Zarifja Fazliu.
Pogledaj originalni članak

Tužni trenuci pogodili su nogometaše Suada (27) i Emira Sahitija (23) povodm smrti njihove majke Zafire (54).

- S dubokom tugom i slomljenog srca, draga obitelj, prijatelji i ljubavnici, obavještavamo vas da je danas u 54. godini preminula moja majka Zarifja Fazliu. Sahrana se obavlja danas u 16:30 sati u Hajvaliji - slomljena srca na Instagramu je objavio Emir.

Emir ove sezone igra za Hajduk, čiju je prošlu utakmicu u Koprivnici sa Slaven Belupom (0:0) propustio zbog ozljede, dok je Suad  član Šibenika.

- Teško je nešto i napisati... kad izgubiš ono najvrednije u svom životu. Našem igraču Suadu Sahitiju te bivšem igraču Šibenika njegovom bratu Emiru želimo izraziti najdublju sućut povodom gubitka njihove voljene majke Zarife - stoji u objavi Šibenika na Facebooku.

 

Mlađi brat u 29 prvenstvenih utakmica zabio je pet golova i triput asistirao, a stariji je u 22 utakmice Prve HNL nastupio 22 puta i upisao dvije asistencije. Dok je Emir lijevo krilo, Suad je desno.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.