MEDVJEDI SAD TREĆI

Bradley: Neke sudačke odluke ne postoje

Foto: Marko Prpić | VLM
Bradley: Neke sudačke odluke ne postoje
20.09.2009.
u 20:55
Medveščak sinoć nije imao nikakve šanse u Villachu. Vodeća momčad EBEL lige ispratila je medvjede s leda sa 5:1. Od prve minute Villach je pokazivao da ga s pravom zovu jednom od najboljih domaćinskih momčadi, te je bilo jasno da naša momčad samo čudom može do bodova.
Pogledaj originalni članak

Smanjili su naši na 2:1 u 27. minuti, no već do kraja druge trećine Villach je postavio konačnih 5:1. Jedini pogodak za Medveščak postigao je Marko Lovrenčić.

- Nije baš bilo idealno, ali imali smo i dosta nesreće, dobili smo glupe golove iz odbijanaca. Drago mi je što mi trener Sacilloto vjeruje, te mi iz utakmice u utakmicu daje sve veću minutažu - rekao je Lovrenčić, kojem je to drugi pogodak u ligi, nakon što je u prvom kolu zabio slovenskoj momčadi Jesenicama.

Vratar Medveščaka Robert Kristan nije briljirao kao u prve tri utakmice, pa ga je trener Sacilotto zamijenio početkom zadnje trećine, te prvi put ove sezone dao priliku Vanji Beliću.

- Sudili su neke stvari koje ne postoje ni u pravilima - bio je bijesan šef struke Medveščaka Doug Bradley te dodao:

- Igrali smo zaista loše, pogotovo u prvoj trećini. Takve večeri se nekad događaju kad baš ništa nije kako treba. No, rezultat nije realan, nisu oni toliko bolja momčad od nas. Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović nije dramatizirao nakon teškog poraza.

- Nakon tri početne pobjede, sada smo shvatili da su i porazi sastavni dio ove lige. Previše smo srljali, jurili, a oni su to iskusno kažnjavali. Ne opravdavam nas, ali suci su dosta natezali za njih. Sada idemo po pobjedu u utakmici protiv Graza u utorak u Domu sportova - izrazio je nadu Gojanović. 

Rezultati 5. kola: VSV Villach - Medveščak 5:1, Wiena Capitals - RB Salzburg 5:4, Jesenice - Alba 6:2, Linz - Graz 3:1, Olimpija - KAC Klagenfurt 5:3.

Poredak: Villach 8, Linz 7, Medveščak 6...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NJ
Njamanjam
21:05 20.09.2009.

Šteta. Vidimo se u utorak!

SI
SITS
22:31 20.09.2009.

Za razliku od nekih drugih klubova, vaši porazi nimalo ne bole. Svaki ljubitelj i poznavaoc hokeja zna da ste i u porazu dali 100% svojih mogućnosti. Bilo bu bolje, već u utorak... Vidimo se dečki!!!

GA
galway
07:47 21.09.2009.

Ma dečki, samo vi dajte sve od sebe, ostavite srce na ledu, sve ostalo će doći! Svi smo uz vas u pobjedi i porazu!