U skupini s Hrvatskom

Brazilac Neymar priznao: Dobili smo jako tešku skupinu na SP-u!

Foto: Reuters/Pixsell
Brazilac Neymar priznao: Dobili smo jako tešku skupinu na SP-u!
17.02.2014.
u 19:56
- Često s Messijem pričam o SP-u i uvijek maštamo o tome da se sastanemo u finalu. Naravno, ja uvijek kažem da će Brazil postati prvak
Pogledaj originalni članak

Brazilac Neymar predvodit će Brazil na Svjetskom prvenstvu, bit će glavna uzdanica reprezentacije koja na domaćem tlu želi osvojiti naslov prvaka.

- Jedinstvena je prilika igrati pred svojim navijačima Svjetsko prvenstvo, toga smo svi svjesni. Oduševljeni smo i sretni što će svi doći k nama i bolje upoznati Brazil, a mi ćemo sve lijepo ugostiti.

Neymar je na televiziji pratio izvlačenje skupina. Njegov Brazil otvara prvenstvo s Hrvatskom, a u skupini još igra protiv Meksika i Kameruna.

- Gledao sam izvlačenje dok sam bio u klubu. Izvukli smo jako tešku skupinu u kojoj igraju odlične reprezentacije. Koga vidim kao glavnog rivala? Ne mogu odlučiti, danas je to teško izabrati. Zapravo se uopće ne treba osvrtati s kim igraš, sve su reprezentacije jake i treba se dobro pripremiti, rekao je Neymar i dodao:

- Sve momčadi će biti spremne i jake, ali ja vjerujem da mi imamo izvrsnu priliku postati prvaci. To nam je san i svi treninzi su usmjereni ka ostvarivanju tog sna.

Za kraj je izdvojio:

- Često s Messijem pričam o SP-u i uvijek maštamo o tome da se sastanemo u finalu. Naravno, ja uvijek kažem da će Brazil postati prvak.

>>Hrvatska dogovorila s Malijem; Kovač: Bit će dobra priprema za Kamerun

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DH
dalibor.hren
22:40 17.02.2014.

Dugo su ga tukli i napokon je popustio i priznao: "Dobili smo jako tešku skupinu; možda još i težu!" Sve to je skresao u brk vrsnom novinaru Delaču.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:15 17.02.2014.

Brazilac Neymar priznao: Dobili smo jako tešku skupinu na SP-u jer Meksikanci i Kamerunci su ozbiljne i opasne ekipe!