Hotel Fairway

Brazilci našli smještaj za Svjetsko prvenstvo

Foto: Reuters
Brazilci našli smještaj za Svjetsko prvenstvo
30.01.2010.
u 11:20
Hotel Fairway nedaleko Randburga ugostit će brazilsku nogometnu reprezentaciju tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.
Pogledaj originalni članak

Luksuzni hotel s pet zvjezdica koji se nalazi usred golf-kluba dodatno je renoviran za tu priliku.

Prije no što se upute na Mundijal, koji započinje 11. lipnja, Dungina izabrana vrsta održat će jednotjedne pripreme u Curitibi.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
12:03 30.01.2010.

Ma pustite Brazilce i njihov smještaj na World Cupu..najvažnije je pitanje gdje če kockasti spavati i hoče li na World Cupu igrati sa 2 ili 3 napadača ?? I hoče li samo do polufinala ili postati prvaci svijeta ?? To su prava pitanja za domoljubno hendikepirane i poljuljane Hrvate..

NA
navijac
12:33 30.01.2010.

mi hrvati nažalost ne idemo u afriku ,ali mu se svejedno veselimo da vidimo kako se to selo nazvanom slovenija bruka i prima golove nevjerojatnom lakoćom...