RAZOČARANI ISPADANJEM

Brazilske novine objavile naslov na hrvatskom i pokazale koliko tuguju zbog ispadanja

Foto: Annegret Hilse/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Estadio de Minas
Brazilske novine
Foto: ROBERT MICHAEL/DPA
World Cup 2022 - Croatia - Brazil
10.12.2022.
u 22:35
Naravno, navijači i mediji u Brazilu ostali su razočarani ispadanjem svojih nogometaša pa su i naslovi išli u tom smjeru. Nadali su se prvom mjestu nakon 20 godina, no vatreni su im prekinuli nade.
Pogledaj originalni članak

Brazilci su bili prvi favoriti za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru, ali već se vraćaju kući. Hrvatska reprezentacija porazila ih je nakon izvođenja jedanaesteraca i ušla u polufinale natjecanja, u kojem će igrati protiv još jedne južnoameričke momčadi, Argentinaca.

>> Pogledajte kako se slavilo u redakciji Večernjeg lista

Naravno, navijači i mediji u Brazilu ostali su razočarani ispadanjem svojih nogometaša pa su i naslovi išli u tom smjeru. A jedne su ga novine odlučile objaviti na hrvatskom. Selecao i svi koji ga podržavaju Mundijal nisu osvojili od 2002. i nadali su da će sada dočekati novi, no nade su im prekinuli vatreni. 

Foto: Estadio de Minas
Brazilske novine

- Zbogom šesti naslov - napisao je list Estadio de Minas. 

Večeras smo saznali sve sudionike polufinala. Uz Hrvatsku i Argentinu, za finale se bore Maroko i Francuska

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HR
Hrast2
22:46 10.12.2022.

žao mi Vas je Brazil, ali tako je kako je. Moja Domovina. ❤️

Avatar MRBEAN24
MRBEAN24
08:17 11.12.2022.

Priznajem da sam namjerno po svim portalima bio brutalno kritičan a sve i isključivo u svrhu da naše nabrijem, dam im dozu inata. Sada su se kritike nekako stišale i bojim se... Samo da ovu Argentinu preskočimo, mislim da tada osvajamo jer kad proradi taj inat Hrvatske za osvetom za poraz u Rusiji protiv Fancuske, eee... Uhhh koji bi to bio lom da postanemo svjetski prvaci a lako je moguće da budemo, u ligi nacija smo isto u polufinalu a pobijedili so upravo Francusku ... Ja bi da sam na Dalićevom mjestu pustio snimku slavlja sa trga nakon Rusije prije tekme sa Argentinom kako su ljudi klicali ŠAAAMPIONIIII, smatrali su poraz u finalu ravnim pobjedi a po volji,želji i htjenju tada a i sada su to zaslužili. P.S. ZLATKO I DEČKI, HRVATSKA ZA BOŽIĆNI POKLON ŽELI STATUU SVJETSKOG PRVAKA-skromni smo priznajte 😏