promiče čistoću

Brazilski nogometaš (27) na čekanju: Ništa od seksa prije braka!

Foto: Richard Gray/Press Association/PIXSELL
Brazilski nogometaš (27) na čekanju: Ništa od seksa prije braka!
15.07.2014.
u 09:51
Iako ima djevojku iz Portugala, David Luiz drži se religijskih načela. Rekao je odlučno ''ne'' izvanbračnim seksualnim odnosima i postao zvijezda kampanje ''Ja sam izabrao čekati''
Pogledaj originalni članak

Brazilskog reprezentativca i miljenika ženske publike Davida Luiza (27) mediji ovih dana uspoređuju sa sunarodnjakom Kakom. No, posrijedi nije nogomet već činjenica da je 27-godišnjak otvoreno priznao kako je djevac te da će se suzdržati od seksualnih odnosa prije ulaska u brak.

Iako ima djevojku iz Portugala, ovaj predani praktikant evangelizma rekao je odlučno ''ne'' izvanbračnim seksualnim odnosima što je, piše Gazeta Online, potvrdio i otvorenom podrškom kampanji ''Ja sam izabrao čekati''.

– Time je izazvao kontroverzije jer je nogomet sredina u kojoj takav stav nije najbolje prihvaćen – komentirao je začetnik kampanje Nelson Junior. Otkrio je i da ih je prije nego što je postao zvijezda kampanje, Luis podržavao na društvenim mrežama.

>>Ne hodaju svi s manekenkama! Ovi su nogometaši romantične duše, odani samo jednoj ženi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

RE
reborn
10:50 15.07.2014.

Čovjek smatra da je dubina odnosa između dvije osobe koje se istinski vole bitnija od samog seksualnog iskustva, te želi prvo izgraditi ljubav kao trajnu vrijednost, a tek onda je i začiniti. Podržavam!

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:16 15.07.2014.

Svaka čast i dobro je da pokazuju i svijetle primjere jer općenito vlada shvaćanje da su među poznatima svi nastrani i da je tradicionalni stav i razmišljanje primitivno!

KI
-KIKKI-
10:42 15.07.2014.

Svaka čast što se drži načela svoje vjere!