OSIJEK NA POLJUDU

Brbić: Ne zovite me jer novac još nije sjeo

Foto: Pixsell
Brbić: Ne zovite me jer novac još nije sjeo
24.11.2013.
u 08:55
– Svi očekujemo tri boda, vjerujemo da ćemo nastaviti niz dobrih igara i pobjeda. Siguran sam da naši igrači neće podcijeniti Osijek i da će dati svoj maksimum – kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.
Pogledaj originalni članak

Malo tko u Poljudu drži da bi protiv Osijeka (nedjelja, 19 sati) mogao biti zaustavljen pobjednički niz. Davno je, baš protiv Osijeka, još tamo u kolovozu, Hajduk posljednji put poražen. Trener Igor Tudor maksimalno mobilizira svoju momčad, svjestan je da bilo kakav posrtaj ne bi dobro sjeo uoči derbija protiv Dinama u Maksimiru. Isto očekuju i u vodstvu kluba.

– Svi očekujemo tri boda, vjerujemo da ćemo nastaviti niz dobrih igara i pobjeda. Siguran sam da naši igrači neće podcijeniti Osijek i da će dati svoj maksimum – kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

Bukva i Iluridze u kadru

Tudor na raspolaganju ima gotovo sve igrače, u kadar su se vratili Haris Bukva i Giorgi Iluridze, bit će na klupi, a vrlo je vjerojatno da će svoju prigodu, nakon dugo vremena, dobiti Mislav Anđelković. Dubrovčanin je na početku sezone bio standardan, nazivan je “Hajdukovim Pirlom”, a onda je nestao iz kadra. Tudor se opredijelio za druge varijante, a Anđelkovć je strpljivo čekao svoju prigodu na klupi.

Stanje u momčad je ono što najviše zadovoljava poljudske čelnike, a tijekom tjedna raspoložila ih je Uefina vijest da su ispunili financijske uvjete tako da će uskoro na račun sjesti oko 200 tisuća eura za igranje u pretkolima Europske lige.

Novca nikad dosta

– Nemojte o novcu, iznosima. Kada je objavljena ta informacija da smo ispunili uvjete financijskog ferpleja, mobitel mi nije prestao zvoniti. Valjda su svi promislili da nam je novac sjeo na račun pa traže svoj dio. Ima puno onih koji nešto traže, a novca nikad dosta – rekao je Brbić.

Svjestan je da pravi novac, onaj toliko potreban bijelima, može doći tek u zimskom prijelaznom roku.

– Ima nekih upita, nema ništa konkretno. Ne može toga ni biti dok prijelazni rok ne krene. Treba nam jedan pravi transfer kako bismo počeli normalno financijski disati – iskreno će Brbić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mutikasa
mutikasa
10:33 24.11.2013.

Od kada je jedna pobjeda "pobjednički niz"

MA
magnum2013
11:46 24.11.2013.

Nemojte čovjeka zvati jer je dužan toliko da mu ni UEFA ni FIFA ne pomognu.Strpite se da najprije ovime plati vodu i struju, a vi ćete možda nešto para dobiti ako u zimi proda nekoga.Hvala