Predsjednik Hajduka

Brbić odgovorio Baldasaru: Neću otići iz Hajduka, pa nije me on izabrao

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Brbić odgovorio Baldasaru: Neću otići iz Hajduka, pa nije me on izabrao
26.10.2014.
u 16:45
- Što se mene tiče nema nikakvih problema, neka pokrenu proceduru i smijene me. Ostavku neću dati, nemam na to moralno pravo radi ljude koji su me izabrali,
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar zatražio je jučer ostavke predsjednika Marina Brbića i predsjednice Nadzornog odbora Branke Ramljak. Razlog tome je ne vraćanje kredita i novi dugovi te općenito stanje Hajduka, ali prozvani dvojac ne namjerava odstupiti.

- Nije mene izabrao Baldasar, nego Nadzorni odbor, a oni su izabrani glasovima članova udruge Naš Hajduk. Kada izgubim povjerenje članova Nadzornog odbora onda ću dati ostavku, rekao je Brbić za Goal.

Branka Ramljak također je potvrdila da neće sama otići.

- Što se mene tiče nema nikakvih problema, neka pokrenu proceduru i smijene me. Ostavku neću dati, nemam na to moralno pravo radi ljude koji su me izabrali, izjavila je Ramljak.

>>Ivo Baldasar traži hitne ostavke Brbića i Ramljak

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RP
rade.pranjic
17:22 26.10.2014.

Brbljavac Brbic I dalje samo brblja.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:30 26.10.2014.

nije mi jasno kako nemaju novaca, a stadion uvijek pun.

Avatar mihic
mihic
21:02 26.10.2014.

Brbicu ostani još je toliko super projekata pred tobom. .. npr. wc papir sa simbolom hajduka.... iz zewe samo čekaju. .. pa vrećice za smeće pa daske za wc školjku...... marketing marketing sve dam da prodam. .... P.s Baldasar kao gradonačelnik ima najveći udjel u Hajduku al.... sta ti znaš o trgovačkom pravu i sl.