PREDSJEDNIK PORUČUJE

Brbić: Suzdržite se od pirotehnike, naplaćali smo se kazni

Foto: Pixsell
Brbić: Suzdržite se od pirotehnike, naplaćali smo se kazni
31.07.2013.
u 13:32
- Čovjek se zapita kuda sve ovo vodi. Naši navijači su predivni, stvaraju atmosferu, ali moraju naučiti funkcionirati bez baklji i neprikladnih transparenata. U protivnom nećemo moći dugo igrati Europi - rekao je Brbić.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hajduka Marin Brbić uoči sutrašnje utakmice s Dila Gorijem je zamolio navijače da se suzdrže od pirotehnike i neprimjerenog navijanja. Splitski klub ponovo strahuje od Uefine kazne nakon susreta s Turnovim u Makedoniji.

- Dobili smo \"čestitku\" Uefe gdje taksativno nabrajaju sve ono što se dogodilo u Makedoniji na utakmici, od neprikladnih transparenta do bacanja baklju - rekao je Brbić uz napomenu da će Uefa o kazni odlučiti 22. kolovoza.

- Čovjek se zapita kuda sve ovo vodi. Naši navijači su predivni, stvaraju atmosferu, ali moraju naučiti funkcionirati bez baklji i neprikladnih transparenata. U protivnom nećemo moći dugo igrati Europi.

Hajduk se naplaćao kazni.

- Hajduk je recidivist. Kažnjeni smo 20 utakmica zaredom, a ni na onoj u Skopju, koju smo praktički trebali igrati bez navijača, nismo mogli mogli proći bez kazne. Apeliram da se pokaže dostojastvo jer se čak i zapaljena baklja na tribini računa, bez obzira što nije završila na travnjaku - rekao je Brbić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.