NA RUBU OTKAZA

Brojke su neumoljive: Lampard je najgori trener u Abramovičevoj eri

Foto: Andy Rain/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Andy Rain/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Frank Lampard
04.01.2021.
u 12:16
Njemački Bild je objavio kako je Chelsea zainteresiran za dovođenje Thomasa Tuchela
Pogledaj originalni članak

Poraz Chelseaja na Stamford Bridgeu od Manchester Cityja (1:3) u susretu 17. kola engleskoga nogometnoga prvenstva povećao je pritisak na Franka Lamparda koji ima najgori statistički učinak od svih menadžera otkako je klub kupio ruski tajkun Roman Abramovič.

Otkako je Lampard preuzeo Bluese, momčad u prosjeku osvaja 1.67 bodova po utakmici, što ga čini najgorim menadžerom u klubu u posljednjih 17 godina. 

Abramovič je kupio Chelsea 2003. godine i od prosječnog engleskog kluba napravio jedan od najmoćnijih klubova na svijetu.

Do njegova dolaska Chelsea je osvojio jedno englesko prvenstvo, tri kupa i dva Kupa kupova, a od 2003. pet naslova engleskog prvaka, Ligu prvaka, Europsku ligu, te pet FA i tri Liga kupa.

Lampard je 12. menadžer u Abramovičevoj eri, a u 55 utakmica pod njegovim vodstvom "Bluesi" su ostvarili 27 pobjeda, 11 remija i 17 poraza. 

Poraz od Manchester Cityja četvrti je u posljednjih šest utakmica, pa je momčad sa Stamford Bridgea potonula na osmo mjesto.

U 55 susreta Lampard je u prosjeku osvojio 1.67 bodova po utakmici, a na vrhu je Avram Grant sa 2.31 bodom. Slijede Jose Mourinho (2.19) i Antonio Conte (2.14). 

Posljednjih tjedana engleski mediji pišu o rastućem nezadovoljstvu između Lamparda i nekoliko igrača, dok je njemački Bild objavio kako je Chelsea zainteresiran za dovođenje Thomasa Tuchela nakon što je njemački stručnjak dobio otkaz u redovima francuskog prvaka PSG-a.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:23 04.01.2021.

Brojke su neumoljive: Lampard je najgori trener u Abramovičevoj eri a Hrvatska je nasiromašnija, najzabaćeniji i najpokvarenija zemlja u Europskoj zajednici.