NOVA DESTINACIJA

Brončani vatreni nalazi se na meti dva milanska velikana: Rossoneri ga vide kao veliko pojačanje

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Brončani vatreni nalazi se na meti dva milanska velikana: Rossoneri ga vide kao veliko pojačanje
29.12.2022.
u 15:29
Talijanski mediji pišu da su AC Milan i veliki rival Inter zainteresirani za usluge Borne Sose
Pogledaj originalni članak

Lijevi branič njemačkog Stuttgarta Borna Sosa mogao bi se ove zime zaputiti prema talijanskoj Serie A, naime, dva gradska rivala Milan i Inter bore se za usluge hrvatskog reprezentativca. Theo Hernandez je navodno na meti engleskog Chelsea i Reala koji su spremni iskrcati 80 milijuna eura u zimskom mercatu, tako da će Pioli tražiti nove opcije na lijevoj strani obrane rossonera. Navodno je Borna skautiran kao idealna zamjena.

Sosa je već četiri i pol godine u Stuttgartu, popularne švabe bi mogle biti zadovoljne s odštetom od 25 milijuna eura, no možda se u međuvremenu ubaci Inter i ponudi koji milijun više. 

Zagrepčanin je kod Zlatka Dalića bio prvi izbor na katarskom Mundijalu, propustio je samo jednu utakmicu i to zbog viroze protiv Japana u osmini finala. 

Kako bilo, novi dom najboljeg lijevog braniča od Roberta Jarnija, mogao bi postati kultni San Siro, a novi suigrač Ante Rebić.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
bloom
17:23 29.12.2022.

Borna je bila naš najgori igrač u Katru,ne znam zašto je uopce pozvana kad je njezina želja bila igrati za Njemačku..Bitno da Sučić nije dobio jednu minutu..bravo za Dalića