'NEUTEMELJENE STVARI'

Brozovićev tim odgovorio na talijanske naslovnice: Sva nagađanja oko odlaska iz Intera su pogrešna

Foto: DAVID W CERNY/REUTERS
Brozovićev tim odgovorio na talijanske naslovnice: Sva nagađanja oko odlaska iz Intera su pogrešna
28.01.2023.
u 11:38
Dobili smo odgovor na sve te talijanske naslovnice i napise, i to direktno iz Epic Team managementa, Brozovićevog tima koji ga zastupa
Pogledaj originalni članak

U subotu ujutro je u talijanskom javnom sportskom prostoru ime Marcela Brozovića bilo jedno od najspominjanijih na naslovnicama i u velikim tekstovima. Jedan takav osvanuo je i u kultnoj La Gazzetti dello Sport, s glavnom temom da je Inter stavio hrvatskog reprezentativca na transfer-listu.

"Iako je Epic Brozo prije manje od godinu dana produljio ugovor s Interom do 2026. i tako dobio povišicu na 6.5 milijuna eura godišnje uz bonuse, kojom je postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu, Inter ga je stavio na transfer-listu", piše u Gazzetti.

U talijanskom listu je navedena i cijena od 30 milijuna eura, kao i zainteresirani kupci poput Barcelone, Juventusa, Real Madrida i Chelseaja. Isto tako, pričalo se i o Marcelovom zdravstvenom stanju te o njegovoj ulozi u prvoj momčadi.

Iako je najveći primjer takvog teksta osvanuo u Gazzetti, Brozović je bio jedna od glavnih tema gotovo u svim talijanskim dnevnim listovima, posebice u onim sportskim.

Dobili smo odgovor na sve te talijanske naslovnice i napise, i to direktno iz Epic Team managementa, Brozovićevog tima koji ga zastupa.

Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - AC Milan v Inter Milan

"Marcelo nikada nije bio na liječenju ili lijekovima bez punog znanja i odobrenja Intera. Baš kao prošlogodišnja nagađanja o Marcelovom odlasku iz Intera, sva medijska nagađanja ove godine također su pogrešna. Nažalost, živimo u vremenu kada svatko može pisati neutemeljene stvari u medijima bez citata Intera ili Marcela", stigla nam je poruka iz Brozovićevog tima.

Podsjetimo, Marcelo Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama još 2015. godine, a za Inter je nastupio u 302 utakmice, zabio 30 golova i asistirao za 37 te osvojio po jedan talijanski naslov i kup. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.