Europska liga

Brugge u 16 minuta od 0:3 do 4:3 u Mariboru

Brugge u 16 minuta od 0:3 do 4:3 u Mariboru
30.11.2011.
u 21:18
Maribor i Club Brugge u 5. su kolu Europske lige odigrali jedan od najčudnijih utakmica godine.
Pogledaj originalni članak

Slovenci su do 74. minute vodili sa nedostižnih 3:0 i činilo se da Bruggeu nema spasa, a onda je uslijedio neobjašnjiv preokret koji je Belgijancima za 16 minuta donio četiri gola i veliku nadu da mogu do prezimljavanja u Europi.

Ukrajinski Metalist je sa 4:1 protiv Austrije iz Beča osigurao plasman u drugi krug.

AZ Alkmaar u gostima kod Malmöa odigrao je samo 0:0, a Šveđanima je to bio prvi bod u Europskoj ligi.

Atletico Madrid je golom Turčina Arde Turana u Glasgowu svladao Celtik i prošao u drugi krug, dok su Rennes i Udinese odigrali bez golova u Francuskoj.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Idler 3
Idler 3
21:38 30.11.2011.

Bilo bi dobro kad bi nam se sad javil EU Janez i stručno pojasnil kak su to oni svojim EU kameratima zapravo pustili u ime EU vrijednosti koje mi hudi Balkanci ne kužimo >;-))

Avatar babas
babas
21:42 30.11.2011.

A zašto ti misliš da je EUJanez Slovenac? On slovenski ni ne zna,a navijao je za Belgijance!

OB
-obrisani-
22:15 30.11.2011.

Eh ,i to treba znati... Vodis i u 16 minuta dobijes po tintari,malo je takvih,ali slov. su ti klasa...Za batine na travnjaku. >:-))