POGLED

Buđenje iz sna o Ligi prvaka

26.03.2006.
u 17:10
Pogledaj originalni članak

Niti je jedan poraz tragedija, niti će Dinamo izgubiti prvenstvo zato što je izgubio od Rijeke. No nešto je ipak izgubio. A možda je još više od Dinama izgubio plavi navijač. Probudio se svjestan da su maksimirske priče o vrhunskoj kvaliteti, o Ligi prvaka, priče kako su samo neki klubovi iz pet najjačih liga bolji... bile samo običan san. Zbog toga je poraz od Rijeke bolan.

Čvrsto postavljena suparnička momčad, koja ima solidnu kvalitetu, u prijevodu vrlo dobru za našu ligu, govori da će Dinamo morati još mnogo toga napraviti da bi bio jak i za međunarodnu scenu. Istina je da je Dinamo najbolji u našoj ligi, ali snovi o Ligi prvaka, bojim se, raspast će se već na Bregani. Kao i godinama prije. Možda sam u krivu, možda je u subotu zagrebačka momčad samo imala loš dan na koji svi imaju pravo.

Pa jedno mamurno ustajanje i dobro dođe kao škola. Zdravko Mamić prošao je svojih škola ponašanja. I u posljednje vrijeme skulirao se i s izjavama, gospodsko ponašanje bilo je uvriježeno. Zato mu nova škola nije trebala, svađa i udaranje u loži za svaki su prijekor. Koliko god bio (is)provocviran.

Pogledajte na vecernji.hr