GIGIJEV AGENT

"Buffon u Bayernu? Ne razumijem te glasine"

Foto: Reuters
"Buffon u Bayernu? Ne razumijem te glasine"
17.03.2010.
u 15:48
Nakon što je talijanske medije demantirao izjavom da njegov klijent Gianluigi Buffon sigurno neće u Manchester City, Silvano Martina na jednak je način govorio o mogućoj razmjeni igrača na relaciji Juventus - Bayern.
Pogledaj originalni članak

Novine Gazzetta dello Sport nedavno su ustvrdile da se Manchester City sprema krajem sezone ponuditi 35 milijuna eura za kupnju Gianluigija Buffona, vratara Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije. Navodno je City, napisao je isti izvor, spreman Buffonu udvostručiti primanja koja sada ima u torinskom klubu pa bi tako iskusni 32-godišnji vratar u Cityju zarađivao godišnje čak 10 milijuna eura, na što je Martina izjavio kako za to "ne postoji niti najmanja šansa".

Budući da se Buffon već prije spominjao u kontekstu odlaska u minhenski Bayern (zajedno uz nepoznatu količinu novca) kako bi se odande dovelo Francka Riberyja, a posljednjih dana ta se priča ponovno potencirala, Martina je i u srijedu imao posla s talijanskim medijima.

- Zaista po tom pitanju nemam što za reći osim da mi nije jasno zbog čega se mediji bave Gigijevom budućnošću kada on ima trogodišnji ugovor s Juventusom u kojem mu je lijepo. Pritom nikada sam nije spomenuo da želi otići, niti će to učiniti. Ne razumijem odakle te glasine dolaze - kaže Martina.

Buffon je već devet godina u torinskoj "staroj dami". Nije ju napuštao niti kada je klub zbog skandala "calciopoli" prebačen u Seriju B.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:35 17.03.2010.

samo bi budala vjerovala u to