Incident u Poljskoj

Buntić slomio ruku u tučnjavi, klub traži raskid ugovora!?

Foto: Reuters
Buntić slomio ruku u tučnjavi, klub traži raskid ugovora!?
30.01.2013.
u 16:26
– Možda je točna njegova priča da je morao uskočiti u tučnjavu jer je branio prijatelja
Pogledaj originalni članak

Hrvatski rukometaš Denis Buntić slomio je lijevu ruku i neće ga biti tri mjeseca u akciji, objavio je njegov klub Kielce. Međutim, ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest način na koji je do ozljede došlo. Prema pisanju poljskih medija, Buntić je ruku slomio u subotu navečer kada se potukao u jednom klubu u centru grada.

Priču o tome potvrdio je i njegov klub, ali je naveo da je istraga još u tijeku te da Buntića najvjerojatnije očekuje kazna.

– Već sam razgovarao s njim i s njegovim menadžerom, a istraga je još u tijeku. Trenutačno sam na putu i stvar ćemo riješiti kad se vratim. Možda je točna njegova priča da je morao uskočiti u tučnjavu jer je branio prijatelja. U svakom slučaju očekuje ga klupska kazna – rekao je poljskim medijima predsjednik Kielcea Bartus Saarvas.

Poljski mediji nagađaju da bi klub zbog ovog incidenta mogao tražiti raskid ugovora s Buntićem.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FR
frabrne
17:59 30.01.2013.

Za mene naslov i ovo u tekstu nemaju isto značenje "Poljski mediji nagađaju da bi klub zbog ovog incidenta mogao tražiti raskid ugovora s Buntićem." Kako vama novinarima ne dojadi svakodnevno izvrtanje vijesti. To je kao da stavite naslov "SKANDALOZNO - ovaj čovjek ubije svakodnevno 1000 životinja" a onda u članku napišete da radi u klaonici.

CA
cactus
18:31 30.01.2013.

I ovaj večernji mi sve liči na skupinu seoskih baba u trač partiji, pa zar nemožete ni jednu vijest točno i bez izvrtanja prenijeti. Mediji nagađaju..... koji mediji????? ime, molim!!!!stvarno ste jadni.