Dinamo

Čačić: Dizač "tegova" Jovanović soli nam pamet

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Čačić: Dizač "tegova" Jovanović soli nam pamet
03.04.2012.
u 13:35
U Dinamu je s početkom u 13 sati održana konferencija za medije, a glavna je tema (opet) bio ministar Željko Jovanović.
Pogledaj originalni članak

U Dinamu su održali konferenciju za medije u povodu prve utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa sa Zagrebom (17.30 sati), no razgovor je ipak otišao u drugom smjeru. Na tapeti je ponovo bio ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Više se u Maksimiru govorilo o prekidu utakmice u Puli i ministru Jovanoviću nego sutrašnjem susretu kupa sa Zagrebom.

– Sad svi to komentiraju, kako kome odgovara. Sigurno je da bakljama nije mjesto na terenu i treba ih maknuti, a to se može i na ovaj način.

Bojite li se da bi Bad Blue Boysi u srijedu mogli nešto napraviti?

– Nisam ni u kakvom strahu, ali reda treba biti. Drago mi je da se to dogodilo u Puli pred ministrom pa nek' se on sad malo pozabavit time, a ne da samo gadi nogomet koji je toliko toga učinio za promociju Hrvatske. Ne znam za nikoga na svijetu da se tako odnosi prema nogometu – rekao je Ante Čačić.

Dinamov trener nastavio je u istom tonu.

–  Oni koji ne odobravaju prekid zbog baklji ne žele dobro nogometu i zato me čudi način ministra koji uopće nije rekao da su te baklje neprimjerene.

Je li se nešto u odnosu na Dinamo promijenilo otkako je Jovanović ministar?

– U 100 dana nije spomenuo nijednu pozitivnu stvar u nogometu, to je strašno, to je grozno. Zamislite, kaže da se ljudi trebaju pljuvati u ogledalu. Pa što je to, zar je to izjava ministra!? Pa, halo! Što je on napravio u tih 100 dana? Je li obišao škole, vrtiće, škole nogometa? Što je napravio da nam bude bolje? Samo sve nas u nogometu vrijeđa, igrače, trenere, bivše igrače, a na kraju je spreman braniti vandalizam! I nisam rekao prvi put, rekao sam sve to njemu u lice kad sam bio na utakmici Rijeka – Lokomotiva. Odgovorio mi je da se nije uopće obrušio na Dinamo. No, sve ovo što sam sad vama izgovorio, rekao sam i njemu, rekao sam mu: "Niste u oporbi, nego na vlasti pa napravite nešto korisno za nogomet. A zamislite, dođe neki dizač "tegova", a ja kažem utega, i soli nam pamet! – govorio je Čačić o ministru Jovanoviću.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 70

VO
vojvo
15:05 03.04.2012.

broketa mafija ti je u hajduku , platite šibeniku dug , a ne ih pokopati idiote , a što se tiče jove reci što je on to dobroga do sada uradio , osim ako tebe ne zadovoljava ovakvo nabacivanje koje nimalo ne nalikuje jednomministru znanost i sporta

SA
santos008
15:18 03.04.2012.

Zasto me brisete \'\'ministru\'\' dozvoljavate da sere po narodu a ne dozvoljavate da se sere po njemu ,premda izmedju njega i onog zutog nema razlike.

JM
ja-ma
13:47 03.04.2012.

Bravo Ante,sad te više cijenim.