NIŠTA OD ''KILLERA''

Čačić: Klasnić mi nije potreban, pa ne idemo po naslov u Ligi prvaka

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Čačić: Klasnić mi nije potreban, pa ne idemo po naslov u Ligi prvaka
24.08.2012.
u 09:46
– Na njegovoj poziciji već imamo Čopa, Krstanovića i Beqiraja i to nam je dovoljno
Pogledaj originalni članak

Dinamov trener Ante Čačić odmah je otklonio mogućnost da Dinamo angažira Ivana Klasnića iako su braća Mamić bila spremna s njim pregovarati.

– Klasnić nam nije potreban, odnosno nije nam potreban takav tip igrača. Imamo na toj poziciji Čopa, Krstanovića i Beqiraja. To nam je dovoljno, u Ligu prvaka ionako ne idemo da bismo bili prvaci Europe. Ili vi možda mislite da bismo to trebali biti – ironično je kazao Čačić koji je odmah najavio subotnju utakmicu Dinama i Zagreba u Maksimiru (21 sat).

– Apsolutni smo favoriti u toj utakmici, ali ja je se jako bojim. Dolazi nam kao sendvič između dvije utakmice s Mariborom, a sa Zagrebom ovdje u Maksimiru nikad nismo lako izlazili na kraj. Imaju nula bodova, ali igraju dobro i uvjeren sam da će i sljedeće godine Zagreb biti prvoligaš. Velika je stvar što Zagrebova uprava ima povjerenja u trenera i nije ga smijenila nakon serije poraza što je za svaku pohvalu – rekao je Čačić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
09:56 24.08.2012.

što reči?! kakvu poruku poslati?!

PA
parasa
10:05 24.08.2012.

........Klasnić nam nije potreban, odnosno nije nam potreban takav tip igrača. Imamo na toj poziciji Čopa, Krstanovića i Beqiraja. To nam je dovoljno, u Ligu prvaka....... _________ a jesi ..up, kako znaš da ćeš doći do lige prvaka, a još te čeka teška utakmica u Mariboru?????????

ZD
zdenci
10:06 24.08.2012.

Normalno da nije potreban,bitno im je da uđu u ligu prvaka i pobereju peneze