Trener pun hvale

Čačić: Sammir nikad prije nije tako jurio nazad u obranu

Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
Čačić: Sammir nikad prije nije tako jurio nazad u obranu
18.04.2012.
u 18:53
Opet se pričalo o dogovoru zato što su pali koeficijenti u kladionicama
Pogledaj originalni članak

Svaka ili gotovo svaka Dinamova utakmica povlači za sobom kuloarske priče. Pa je tako po jednoj priči bilo sigurno da će Dinamo pustiti Lokomotivi, ali je na kraju bilo 6:0. Potom je Dinamo trebao platiti Alispahićev dolazak i pustiti Šibeniku, ali je slavio 3:0 na Šubićevcu. Potom je sa Zadrom igrao 1:1 kako bi zauzvrat doveo Tomasova, koji je, uzgred, slobodan igrač. Nakon utakmice sa Zagrebom pričalo se kako je dogovoreno da bude "iz jedan u dva", da prvo poluvrijeme vodi Zagreb, a na kraju slavi Dinamo.

Ni "d" od dogovora

A potvrda priče traži se u padu koeficijenta na tu vrstu klađenja sa 25 na 23 i pad koeficijenta na to da će Zagreb povesti (sa 6.50 na 6.00). No, svi koji su gledali tu utakmicu, kao i sve spomenute, mogao je vidjeti samo jedno – da od dogovora nije bilo ni "d".

U Dinamu su bili sretni zbog finala kupa.

– Pa zar je vijest da je Dinamo u finalu? – smiješeći se rekao je Ante Čačić.

No, moglo je biti i drukčije, Zagreb se pod vodstvom Beseka preporodio.

– Nisu me zagrebaši iznenadili, vidi se da su se dignuli. No, i na Istru smo išli kad je bila u punoj formi, sad je to i Zagreb. No u jednoj utakmici još može biti iznenađenja, u dvije nas je ipak jako teško izbaciti – analizirao je Čačić.

Bez Tonela i Calella

Trener plavih poželio je istaknuti jednog igrača svoje momčadi.

– Rekao sam igračima da ni na koga nemam primjedbi. I da se ne ljute, ali da moram pohvaliti Sammira. Vidi se da je psihički čvrst, vidjelo se to i kad je trčao sve do Kelave kako bi zaustavio Zagrebov protunapad, pri rezultatu 0:1. Ni momčad se nije predavala. Na pravom je putu, sad je već umoran jer je zaredao s utakmicama, a nije prošao pripreme. Na poluvremenu mi je rekao da je umoran, no i dalje je grizao.

Hvalio je trener Čačić i Krstanovića, Leku, a moramo pohvaliti i njega za dobar potez, povukao je iz igre stopera i nastavio igrati s igračem manje u obrani.

– To smo se dogovorili na sastanku prije utakmice – kazao je Čačić, koji će na dan utakmice povesti momčad u Rijeku (subota).

Calello i Tonel ne konkuriraju zbog kartona, Šimunić će dobiti određenu minutažu, no ne i oporavljenik Rukavina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BJ
Ben Juda Talmudan
20:27 18.04.2012.

Rekao mu šef da hvali Sammira jer ga nitko neće kupiti i vrijednost mu je pala nekoliko puta.U Ligi Prvaka,pokazalo se da je Sammir prespor za nogomet na najvišoj razini.Bajke o repki,su samo mamićevi blefovi.Zar da uzme mjesto nekom boljem tko može i trčati i igrati.Nije današnji nogomet za penzionere koji uz to imaju loše navike i žive nesportski.

BZ
Branko Zajec
20:33 18.04.2012.

A od koga je to Dinamo izgubio i koliko je golova primio u cijelom prvenstvu i kupu ?????

BI
bilikamen
19:30 18.04.2012.

Čačić: Sammir nikad prije nije tako jurio nazad u obranu ////////////////////////////////// Jako mudra konstatacija trenera Čačića .........što on ne vidi da je Dinasmov gol sve više ugrožen. Koga su to u zadnje vrjeme glatko pobijedili?