Sudac se oglasio

Çakir: Nanija sam opravdano isključio, zaslužio je

Foto: Reuters/Pixsell
Çakir: Nanija sam opravdano isključio, zaslužio je
08.03.2013.
u 15:54
– Sve odluke u ranijim susretima engleskih momčadi također su bile ispravne. Gluposti su da ih imam na piku.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su ga engleski mediji, navijači i igrači Manchester Uniteda napali da je oštetio njihov klub u utakmici s madridskim Realom, oglasio se i sudac Cüneyt Çakir.

Mirna mi je savjest, ne sumnjam u svoju odluku. Nanijevo isključenje sasvim je opravdano. Svijet će se jednog dana uvjeriti u pravu istinu – rekao je za španjolski AS.

Inače, povjerenik za suđenje Pierluigi Collina dao mu je visoku ocjenu 8,2 dok Englezi i nekoliko dana nakon utakmice tvrde da su mu oni uvijek na piku i da ih namjerno oštećuje.

– Sve odluke u ranijim susretima engleskih momčadi također su bile ispravne. Gluposti su da ih imam na piku.

>>>'Cakir se urotio protiv Uniteda jer inače ima Engleze na piku!'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
16:07 08.03.2013.

Çakir je dobar sudac i pravedno je dosudio a englezeri neka cmizdre

Učitelj
18:15 08.03.2013.

normalni ljudi uvjerili su se u tu istinu odmah, nije im trebala collinina ocjena. koji bi to sudac gnk-u sudio pošteno u europi ako ne onaj koji sudi po pravdi i poštenju. čakir je još jednom dokazao da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji sudac na svijetu.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:16 08.03.2013.

Napisal sam odmah nakon tekme - visoko dignuta, ispružena noga more ti polomit par rebara. Ni naravno u pitanju nikakva zla nakana Nanija al zato s druge strane krajnja neozbiljnost na jednoj takvoj utakmici pa još i za jedan takav klub !!!